Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 PECI

Popularni show u celebrity izdanju za blagdane

15.11.2017.
u 14:34

Čim ispratimo posljednju epizodu showa '3,2,1 kuhaj!' počet će posebno celebrity izdanje, opet pod budnim Špičekovim okom

Da počinje posebno izdanje “Tri, dva, jedan – peci!” i da će u njemu sudjelovati domaći celebrityji, prvi put u tome popularnom TV formatu, potvrdio je i RTL.

- Natjecatelji su slastičari amateri, no javnosti poznate ličnosti, a zadatak im je pripremati tradicionalne slastice za predbožićno i božićno vrijeme - kažu u poznatoj TV kući. Natjecatelje će u keksima, savijačama, biskvitima i kuglofima ocjenjivati dobro znano lice showa, chef Tomislav Špiček, a voditeljica je Antonija Blaće. Već se znaju neki natjecatelji, koji nastupaju u paru s partnerima koje su sami odabrali. Glumica Nela Kocsis odabrala je prijateljicu Snježanu Mehun za čije kuharsko umijeće ima samo riječi hvale.

- Snježana je idealan partner za kuhanje, izuzetno je vješta u kuhinji a uz to i vrlo duhovita, a to je najbolja kombinacija. Nela voli kuhati i snašla se prilično dobro, no imala je veliku tremu jer su joj slatka jela slabija strana.

- Volim kuhati u društvu, pa mi rad u paru odgovara. Biti sam u kuhinji prilično je dosadno. Slastice, osim palačinki, pripremam vrlo rijetko, pa je bilo i treme - kaže. I njezina kolegica iz showa, mlada pjevačica Maja Bajamić nije ekspert za slatko te joj također najbolje ispadnu palačinke.

– Najjednostavnije su jer se pripremaju najbrže i odlično ih napravim. No, ono čega se dohvatim sa željom, uvijek bude uspješno pripremljeno i ukusno – tvrdi splitska glazbenica za zagrebačkom adresom.

Sa sobom je u emisiju dovela prijatelja Lea Pavlačića.

– To je čovjek koji u svakom trenutku, neovisno o vanjskim okolnostima, ima iskren impuls i zato ga volim. Nama je bilo genijalno, spontano i zabavno. Za razliku od ostalih kandidata, bili smo jedini par koji nije kod kuće isprobao svoje recepte i to se vidjelo.

Glumica Ornela Vištica poznata je kao velika gurmanica i kuharica, tako da je bilo i logično da je RTL angažira za svoj show. I ona je više tip od slanoga, pa joj je natjecanje u pripremi slastica bio pravi izazov. Ovako je imala priliku u kratko vrijeme naučiti doista puno o slatkim jelima. Ali i napraviti ih u određenom vremenskom roku, što joj je bilo doista teško.

– Doma ne kuhate na sat, nema ograničenoga vremena i uglavnom kuhate iz ljubavi prema prijateljima i društvu. A ovdje morate biti gotovi na vrijeme i zadovoljiti kriterije žirija. Imala sam zato neviđenu tremu, u što će se gledatelji moći uvjeriti – priznala je glumica, koja je kuhala s prijateljicom Josipom Bortiek Klobučar. – Ona ima iskustva i znanja u kuhinji i bila mi je velika podrška i uz nju bilo je lakše izdržati slatke izazove – kaže Ornela.

VIDEO: Kamo su nestale i što danas rade bivše prve dame TV-a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije