Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet se smije

Pomogao joj je da se oporavi nakon užasne tragedije, a sada su odlučili podijeliti sretnu vijest

Foto: Profimedia
1/3
03.05.2020.
u 21:30

Iako nije javno govorila o majčinstvu, a u javnosti nije viđena od prosinca prošle godine, u jednoj je emisiji kazala da se najviše veseli kako će svoju djecu maskirati za Noć vještica.

Glumica Lea Michele čeka bebu sa suprugom Zandyjem Reichom. Izvor blizak paru tvrdi da su lea i Zandy oduvijek željeli biti roditelji. Iako nije javno govorila o majčinstvu, a u javnosti nije viđena od prosinca prošle godine, u jednoj je emisiji kazala da se najviše veseli kako će svoju djecu maskirati za Noć vještica. 

Lea i Zandy vjenčali su se u ožujku prošle godine, a on joj je pomogao da se oporavi od užasne tragedije. 
Podsjetimo, glumicu su mnogi zapazili u seriji 'Glee' gdje je upoznala glumca Coreya Monteitha u kojeg se zaljubila. Vezu su započeli 2012. godine, a onda se dogodila velika tragedija.

Naime, Corey je 203. pronađen u hotelskoj sobi, nakon što se predozirao. I ranije je imao problema s ovisnošću, no mnogi su mislili kako će mu pomoći rad na seriji. Michele je zbog cijele situacije bila užasno shrvana, te su joj godinama najveća podrška bili obožavatelji serije. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar LisaIB74
LisaIB74
08:23 04.05.2020.

w︆︅︆w︆︅︆­w︆︅︆.︆︅︆­l­o︆︅︆v︆︅︆­e︆︅︆x︆︅︆x︅︆︆.︆︅︆­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije