Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TRESI CELULIT'

Polugola Nives Celzijus pokazala kako izgleda njeno jutarnje razbuđivanje, ali i otkrila novost na sebi

Nives Celzijus
Foto: Instagram
1/8
23.07.2022.
u 10:00

- Jutarnje razbuđivanje! Tresi i salce i celulit i strije i osjećaj se bombastično - napisala je Nives pokraj videa na kojem je pokazala i kako sad ima novu frizuru, a riječ je o minivalu

Glazbenica i spisateljica Nives Celzijus (40) na Instagramu je objavila video na kojem je skačući u bikiniju pokazala kako izgleda njeno jutarnje razbuđivanje. 

- Jutarnje razbuđivanje! Tresi i salce i celulit i strije i osjećaj se bombastično - napisala je Nives pokraj videa na kojem je pokazala i kako sad ima novu frizuru, a riječ je o minivalu.

Video je u samo nekoliko sati dobio više od 7500 tisuća lajkova, ali i brojne komentare, među kojima je bilo i dosta poznatih osoba.
"Kako si najjača, obožavam te", poručila joj je Ella Dvornik, a Lana Klingor joj je napisala "A jesi blesava". U komentarima su joj se javili i Žanamari Perčić, Ecija Ivušić, Dalibor Petko i Snježana Schilnger, koja joj je napisala: "Nemaš celulit, prestani!!! To što je netko napravio stvarno podlu fotku ide njemu na dušu."

Inače, Nives sa svojih skoro 450.000 pratitelja često dijeli različite događaje u svom životu. Tako je nedavno s pratiteljima podijelila da se nalazi na kratkom odmoru u Crikvenici gdje su brojni pratitelji primijetili da je influencerica dobro pocrvenjela. - Ja crvena! A kako ste vi? - napisala je Nives pokraj fotografije.  "Auu, bit će guljenja", "Trebat će aloe vera gel i jogurt", "Mislim da si malo izgorjela", "Bila ti crvena ili bilo kakva uvijek si lijepa, zgodna" - nizali su se komentari.  Prije toga svoje je pratitelje oduševila golišavim izdanjem. Pozirala je na balkonu u malom crnom bikiniji koji je jedva obuzdao njezine bujne obline, a brojni pratitelji oduševljeni su njezinom tetovažom maslinove grančice koju je napravila početkom godine.

VIDEO: Tonči Huljić javio se nakon što je postao djed

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Mistborn
Mistborn
10:58 23.07.2022.

Do kad će se jadna patit? Nove vekur nadiru, ne može se opustiti ni minute 😔

BS
@bserver
11:16 23.07.2022.

meso

Avatar krcedolac
krcedolac
10:31 23.07.2022.

Nek se skine full monty i slika na Pelješkom mostu i promovira ga prije Severine, Maje Šuput, Dvornikove ili Nikoline Pišek da ove puknu od zlobe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije