Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGI ROĐENDAN

Poljoprivredna TV proširila područje gledanosti i na susjednu BiH

rođendan poljoprivredne televizije
Foto: Dusan Mirkovic/PIXSELL
1/2
02.12.2014.
u 21:00

– Poljoprivredna TV dokazuje da veličina nije bitna za uspjeh. Mala je, ali ima ideja i entuzijazma, a dvije godine raditi s entuzijazmom je pravi uspjeh na televiziji – rekao je Goran Milić

Slaveći drugi rođendan, Poljoprivredna TV iz Požege proširuje područje gledanosti u našoj zemlji, ali i u Bosni i Hercegovini jer uz dosadašnju platformu MAXtv počeli emitirati putem Evotv te Hometv u BiH. Pokrenut prije dvije godine, ovaj specijalizirani tv kanal stalno ima veliko zanimanje publike pa je po vrhu gledanosti.  Hrvatski telekom je propustio signal Poljoprivredne TV do Bosne i Hercegovine pa program prve hrvatske poljoprivredne televizije dobiva punu regionalnu dimenziju.

Okosnica njezina programa je suradnja sa stručnim institucijama i poljoprivrednim proizvođačima. Neizostavni su savjeti, prijedlozi i vijesti. Svakodnevni su sugovornici koji imaju problema u proizvodnji ili s druge strane, sugovornici koji nude razna rješenja. Poljoprivredna TV objavljuje vijesti i emisije iz svih grana poljoprivrede. Saznaje kako je izvan granica Lijepe Naše i s kojim se problemima susreću poljoprivrednici. Druži se sa proizvođačima, upoznaje životinje i educira gledatelje kako da najbolje iskoriste ono što imaju – zemlju. Poljoprivredna TV ostvarila je suradnju s američkom poljoprivrednom televizijom "Rural TV" i vijetnamskom "3NTV-VTC16", televizijom s programom za selo.

– Poljoprivredna TV dokazuje da veličina nije bitna za uspjeh. Mala je, ali ima ideja i entuzijazma, a dvije godine raditi s entuzijazmom je pravi uspjeh na televiziji – rekao je Goran Milić prilikom snimanja emisije "Alkemija Balkana" za Al Jazeera TV. Sada emitira 7 sati programa dnevno, a dogodine najavljuju proširenje na 15.

– Budući da je program namijenjen gledateljima na selu, čija pokrivenost zbog dosadašnje infrastrukture nije bila dovoljno velika, upravo je partnerstvo između Evotv-a i Poljoprivredne TV zaslužno da naša televizija sada dođe do svih gledatelja – istaknuo je direktor Poljoprivredne TV Mihael Pandžić. 

Očito je da će nova dva ugovora donijeti program u brojna domaćinstva RH te BiH.

– Od početka prosinca Poljoprivredna TV nalazit će se u programskom buketu Regija Evotv usluge – zaključio je Tomislav Starčević, koji je potpisao ugovor ispred Hrvatske pošte i Evotv-a.

Specijalizirani hrvatski program za poljoprivredu i život na selu sada je dostupan na Home.TV platformi, digitalnoj televiziji HT Eroneta u Bosni i Hercegovini za što je ugovor potpisao Tomislav Ruk, predstavnik HT Eroneta, vlasnika najbrže rastuće platforme u BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije