Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pod istragom

Policajac htio pustiti Kim i Kanyea u avion bez sigurnosne provjere

Kim Kardashian Portal
14.02.2013.
u 15:38

Reper i reality zvijezda u utorak su sletjeli u New York iz Brazila gdje ih je dočekao policajac koji ih je bez provjere prtljage pustio do idućeg izlaza kako bi ondje stigli brže.

Policajac zaposlen u njujorškoj zračnoj luci John F. Kennedy pod istragom je jer je navodno bez sigurnosne provjere pustio Kanyea Westa i njegovu trudnu djevojku Kim Kardashian koji su presjedali za let kući.

Reper i reality zvijezda u utorak su sletjeli u New York iz Brazila gdje ih je dočekao policajac koji ih je bez provjere prtljage pustio do idućeg izlaza kako bi ondje stigli brže. No, njegovi kolege poznati par ipak su zaustavili i poslali ih na provjeru zbog čega su Kim i Kanye gotovo propustili let.

- Zaposlenik zračne luke ispratio je dvoje putnika kroz prostor zračne luke koji nije dozvoljen za javnost kako bi im omogućio da brže stignu na let. Tim činom zaposlenik je prekršio sigurnosne protokole jer putnici nisu prošli provjeru prtljage - rekao je glasnogovornik zračne luke za TMZ.com.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije