Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERA ZA 5

Policajac Davor je prešao u vodstvo, ali gosti kažu: U glavnom jelu bilo nešto pregoreno

Foto: RTL
1/8
10.04.2024.
u 19:14

Ekipa je otvoreno kritizirala glavno jelo zbog nedostatka umaka, a domaćin je komentare uvažio

Policajac Davor Hojsak ugostio je protukandidate trećeg dana 'Večere za 5'. Za svoju večeru dobio je 37 bodova te je time prešao u ovotjedno vodstvo. Devetke je dobio od Lane, Petre i Josipa, a desetku mu je udijelila samo Marija. "Moglo je biti bolje, nije mi se svidjelo što je u glavnom jelu bilo nešto pregoreno", zaključila je Petra. 

Pripravu večere započeo je desertom 'Jednostavno fino'. "Ako bude fino i jednostavno, može biti dobro", komentirala je Marija. "Pretpostavljam da će to biti cheesecake, njega je jednostavno napraviti", pretpostavila je, pak, Lana. Otkrio je uskoro Davor da se radi o desertu u čaši - s mascarponeom, slatkim vrhnjem, sirom i mljevenim keksom te šumskim voćem. Uslijedila je priprava 'Ribice u mutnom'. Glavno jelo domaćin je odlučio spraviti svinjski file u umaku od gljiva sa širokim rezancima. "Svinjetina mi nije problem dva dana zaredom, ali bih htjela da nije pripremljena kao jučer", otkrila je Lana.

VEZANI ČLANCI

'Zagorski brzaci' posljednje su jelo koje je domaćin spravio. Za predjelo je Davor napravio pogačice s čvarcima i češnjakom i lukom. Usto, napravio je zagorske ražnjiće sa suhomesnatim proizvodima. Kada je završio s pripravom jela, Davor se okrenuo pripremi za dolazak gostiju. Ekipi je ponudio medicu, šljivovicu i liker od ruža. "Bio je malo zbunjen", komentirala je Marija domaćica. "Izgledao je kao da ga je umorilo kuhanje, ali trudio se", dodala je Petra. "Medica mi je bila dobra", komentirao je aperitiv Josip. Uskoro su pred ekipu stigli 'Zagorski brzaci'. "Super složeno, pogačice, ražnjići...", pohvalila je izgled predjela Marija.

"Dodala bih biljčicu, nešto da malo podigne izgled", dodala je, pak, Petra. Kako bilo, ekipa se prihvatila blagovanja i pohvalili su predjelo. "Pogača je bila dobra, ali tvrđe pečena. Ukus je bio dobar", zaključio je Josip. "Na ražnjiću je bilo sira, pršuta, bilo je dobro", pohvalila je predjelo Marija. 

Glavno jelo iduće je stiglo pred ekipu. 'Ribice u mutnom' skrivale su svinjski file u umaku od gljiva. "Dekoracija je čisto ok", komentirala je izgled glavnog jela Marija. Petra je detektirala da je domaćinu nešto pregorjelo, no ostali se nisu složili. "Nisam našao", komentirao je Josip. Ekipa je otvoreno kritizirala glavno jelo zbog nedostatka umaka, a domaćin je komentare uvažio. "Glavno jelo je bilo ukusno, ali bilo je premalo umaka i previše tjestenine", ocijenio je sve Josip. 

Za kraj - stigao je desert. Na račun njega dobio je pohvale! "Desert je bio dobar, šumsko voće, kakao, mascarpone", zaključio je Josip. Za kraj - Davorove kćeri su udijelile ekipi prigodne poklone, uslijedilo je veliko iznenađenje. Narodna nošnja i glazba ekipu su oduševile. "Meni se to sasvim sviđa", otkrila je Lana. "S 'Faringašima' ne možeš pogriješiti", poentirala je i Petra za kraj. 

VIDEO Dalibor Matanić oglasio se o uznemiravanju žena pa obrisao profil na Facebooku

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije