Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nismo znali da je fan

Pogodite u koga se maskirala: 'Pozdravljam sve kraljice'

Foto: Instagram
1/2
17.03.2014.
u 12:45

Na jednu večer Madonna je odbacila svoju ulogu pop-kraljice i postala netko drugi – lik Daenerys Targaryen iz "Igre prijestolja"

Iako je dio njezina posla da se na pozornici preodijeva u razne kostime, Madonna je u subotu navečer svojim odabirom iznenadila mnoge.

Na jednu večer, Madonna je odbacila svoju ulogu pop-kraljice i postala netko drugi – lik Daenerys Targaryen iz "Igre prijestolja" – kako bi proslavila židovski blagdan Purim za koji se tradicionalno maskira.

– Sretan Purim. Pozdravljam sve kraljice – napisala je Madonna, koja je mnogo puta javno govorila o svojoj vjeri u judaizam, a pogotovo prakticiranje kabale.

U skladu s vjerom, Madonna više ne nastupa petkom navečer, kao dan prije Shabbata te oko ruke nosi crvenu nit koja služi za zaštitu.

Judaizam ju je privukao 1990-ih, a kaže kako je to bio njezin način nošenja sa svjetskom slavom.

>>Madonna bi od Yoko Ono mogla naučiti kako se stari sa stilom

Komentara 1

LI
liliZG
14:03 17.03.2014.

bla,bla,bla,bla.,bla,bla,bla,bla,bla,bla... oprostite, to je prvo što mi je palo na pamet nakon čitanja članka....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije