Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ludilo počinje

Pogledajte tko ima najbolju masku za Noć vještica

Noć vještica
Foto: Instagram
1/4
29.10.2016.
u 14:22

Katy Perry se transformirala u Hilarry Clinton, ali više je nalikovala Angeli Merkel nego Hillary

Noć vještica službeno je u ponedjeljak, ali tulumi s ovom tematikom naveliko se održavaju u Hollywoodu. Jedan takav u svojoj kući ogranizirala je i Kate Hudson koja je za svoju masku odabrala djevojku iz vestern filmova

Među uzvanicima je bila i glumica Jessica Alba koja se s prijateljicom Kelly Sawyer odlučila prerušiti u Edinu i Patsy iz legendarne serije "Pa to je fantastično" i djevojke su se sudeći po fotkama zbilja uživjele u lik dviju otkačenih prijateljica. Najviše truda ipak je uložila pjevačica Katy Perry koja se uz tim šminkera i kostimografa uspjela transformirati u Hillary Clinton iako su joj mnogi rekli da u tom kostimu više djeluje kao Angela Merkel nego Hillary. 

Veliki tulum priredila je i Cindy Crawford koja se s cijelom obitelji maskirala u članove punk benda. Na njenom partyju najviše pažnju ukrala je lijepa Alessandra Ambrosio u liku Jessice Rabbit. Čija maska je bila najluđa procijeniti sami...

 

💋💋💋 Happy Halloween !!!

A photo posted by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije