Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premijera

Pogledajte spot za singl "Malo da, malo ne" Sinova ravnice

sinovi ravnice
Foto: PR FOTO
1/2
28.09.2015.
u 19:00

Spot je sniman u hotelu Waldingeru osijek, hotel Gem vinkovci i Tvrđi u starom gradu Osijeku na prekrasnim lokacijama koje pokazuju ljepotu staroga grada. U spotu glumi Nela Kocsis

Neposredno pred izlazak novog albuma, Sinovi ravnice predstavljaju novi singl „Malo da, malo ne“. Pjesma govori o muškarcu koji je ludo zaljubljen u ženu koja ga vrti oko malog prsta, jednostavno manipulira njime. Pjesma je malo življeg ritma, plesna, aranžmanski zanimljiva, no i dalje tambure vode glavnu priču. Za pjesmu je paralelno snimljen i video spot u režiji Darka Bušnje. Spot je sniman u hotelu Waldingeru osijek, hotel Gem vinkovci i Tvrđi u starom gradu Osijeku na prekrasnim lokacijama koje pokazuju ljepotu staroga grada. U spotu glumi Nela Kocsis.

– Suradnja s njom je bila fenomenalna. Ja s tom ženom nisam progovorio niti dvije riječi u spotu. Jednostavno sam samo ležao u prtljažniku i ona je lupala po meni – našalio se Marijan iz Sinova ravnice. – Dečki su izuzetno talentirani, zaista sam iznenađena glumačkim sposobnostima svih članova benda. Uspješno su izvršili sve zadatke koje im je redatelj zadao. Jako sam zadovoljna kako je sve ispalo i jedva čekam da vidim krajnji rezultat – rekla je glumica Nela Kocsis

Kao i na svim dosadašnjim pjesmama, i na ovoj su radili Valerija i Boris Đurđević. Sinovi ravnice pripremaju se za veliki koncert u Zagrebu kada će održati prvi KIRBAJ godine te pokazati zašto slove za jedan od najtraženijih tamburaških bendova u regiji i zašto su njihovi live nastupi toliko traženi.

Ulaznice za koncert možete kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr. Cijene ulaznica su 60 / 70 kn, a ako ih ostane, na dan koncerta cijena će biti 70 / 80 kn. Sinove Ravnice pratite na njihovoj službenoj stranici http://www.sinoviravnice.com/ i Facebooku.

>>Remiks pjesme 'Nisam loš' Sinova ravnice ekskluzivno skinite na portalu Večernji.hr

>>Poslušajte novi singl: Sinovi ravnice "Nesrećo"

Komentara 1

GR
grodar
11:30 29.09.2015.

Odlicno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije