Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od nje drugo nismo ni očekivali

Pogledajte originalnu pozivnicu za Severinino beogradsko vjenčanje

Severina i Igor
Foto: Instagram
1/7
13.11.2015.
u 09:17

Desetak dana prije velikog slavlja na internetu je osvanula pozivnica za vjenčanje najpoznatijeg balkanskog para

Nakon intimne ceremonije u istarskim Balama Severina i njezin suprug Igor Kojić raskošno svadbeno slavlje zakazali su za 22. studenog u Beogradu.

Desetak dana prije velikog slavlja na internetu je osvanula pozivnica za vjenčanje najpoznatijeg balkanskog para. Pozivnicu je, naime, na svom Facebook-profilu objavila srpska pjevačica Nada Topčagić koja će također biti jedna od uzvanica na, kako je mnogi nazivaju, ''balkanskoj svadbi desetljeća''.

Fotografijom je otkrila da pozivnica izgleda kao poziv na premijeru filma ''Moje srpsko vjenčanje'' sa Severinom u ulozi mlade i Igorom u ulozi mladoženje. 

Mladenci su svojim gostima poručili i da je riječ o ''romantičnoj komediji s pljeskavicama, kajmakom i lukom'' koja je osvojila prestižne nagrade za najbolji scenarij, najbolje glavne uloge i najbolju muziku. 

– Dobila sam pozivnicu za veselje kod dragog prijatelja Kebe i supruge Olje da prisustvujem svadbi njihova sina Igora i Severine! Nedjelja estradnog druženja i veselja – zaključila je Nada na uz fotografiju pozivnice. 

Vjenčanje, za koje će mladenci navodno izdvojiti 52 tisuće eura, održat će se iduće nedjelje u hotelu Crowne Plaza, a na njoj će, kako se šuška, biti 500 uzvanika, među kojima su i Petar Grašo, Nataša Bekvalac, Tanja Savić, Lepa Brena i Boba Živojinović, Šaban Šaulić, Ana Bekuta i mnogi drugi.

Danas same lepe stvari mi se dešavaju. Prvo moj veliki prijatelj i kolega Marinko Rokvić i njegova supruga Slavica...

Posted by Nada Topčagić on 10. studeni 2015

>>Otkriveno koliko će Severina i Igor potrošiti na vjenčanje!

>>Udala se Severina – Nakon svadbe razgaljeni par skočio u bazen!

Komentara 12

Avatar hrvo
hrvo
10:59 13.11.2015.

zašto konstantno pišete o srbijancima i srbiji. Pun k..... mi je tih sajkaca.

ZA
Zagabria68
10:50 13.11.2015.

koja srpkinja ova severina

DU
Deleted user
11:37 13.11.2015.

Po čemu su najpoznatiji na balkanu po pušenju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije