Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žive u izolaciji

Ovako su stanari BB kuće reagirali na objavu da je Trump pobjedio na izborima!

BB
Foto: Screenshot
11.11.2016.
u 20:14

- Homoseksualci, gdje ste bili? Manjine, gdje ste bile?

Sigurno ne postoji mnogo osoba na svijetu koje u proteklih dva dana nisu čule kako je Donald Trump postao 45. predsjednik SAD-a. Za ovih 6 osoba, vijest je došla iz vedra neba, s obzirom kako su zaključani u televizijskom studiju CBS-a, pod 24 satnim nazivom, u reality emisiji Big Brother: Over the Top.

Potpuno odsječeni od ostatka svijeta, ovih je šestero natjecatelja ostalo pošteđeno svih prevrata, skandala, emocionalnih uspona i padova koji su se događali tijekom jedne od najneizvjesnijih kampanja, prenosi The Guardian.

No njihov štit od vanjskih događaja probijen je tijekom live emisije u kojoj im je voditeljica priopćila veliku vijest. I nisu bili sretni.

- Prilično je sigurno reći da ste vi jedinih 6 ljudi u zemlji, možda i u čitavom svijetu, koji ne znaju tko je pobjedio... - započela je voditeljica Julie Chen dok su se kandidati skupili na kaučima. 

- Idući predsjednik Sjedinjenih država bit će... Donald Trump. I s time vas napuštam, moji gosti.

Natjecatelji su ostali u šoku. Njihova lica nisu mogli skriti iznenađenje, a neki su bili uvjereni i kako je sve samo šala.

- Homoseksualci, gdje ste bili? Manjine, gdje ste bile? - pitao se Jason Roy - Možem li jednostavno ostati ovdje iduće 4 godine?

Ovo je bila prva sezona Big Brothera koja se emitirala tijekom predsjedničke kampanje i prva sezona koja se emitira isključivo na internetu. Natjecatelji su znali da će propustiti utrku za predsjednika odluče li se sudjelovati. 

Prije nego što je ušao u BB kuću, jedan od natjecatelja rekao je:

- Ako Trump pobjedi, svijet će završiti ili slično. Možda će nas napasti nuklearnim oružjem. Radije bih htio Hillary. Ili smrt ili Hillary!

>> 'Melanija Trump kaže da je diplomirala, no završila je samo srednju školu'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije