Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLUMAČKA ULOGA

Pogledajte kako dida Toni zavodi poznatu glumicu

Snimanje spota Marka Škugora
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/6
22.02.2019.
u 12:13

Nakon što se proslavio savjetima za healthy life i sve oduševio svojom iskrenošću, dida Toni pokazao je i svoju glumačku i zavodničku stranu!

U novom spotu "Taman si mi mira" kralja prvih plesova Marka Škugora, glavni akteri priče su legendarna glumica Nada Abrus i neponovljivi dida Toni. Nakon što se proslavio savjetima za healthy life i sve oduševio svojom iskrenošću, dida Toni pokazao je i svoju glumačku i zavodničku stranu!

– Redatelj Željko Petreš imao je ideju da spot bude ljubavna priča u kojoj ću ja praktički biti statist. Toni nam je odmah pao na pamet, a njegovu ljubav igra splitska glumica Nada Abrus – kazao nam je Škugor. Spot je sniman u jednom zagrebačkom hotelu. Toni i Nada tamo se upoznaju i zaljubljuju.

Posljednji Markov album "Samo s tobom sam upoznao ljubav", nazvan po hit duetu s legendarnim Oliverom nominiran je za nagradu Porin u kategoriji najboljeg albuma zabavne glazbe.

Škugor je rasprodao koncert u Lisinskom 5. ožujka, pa je zbog velikog interesa dodan još jedan koncert - 25. ožujka!

Ključne riječi

Komentara 2

OK
okvals54
14:43 22.02.2019.

Taj je po stare dane podjetinjio,da kazem ono pravo ,odmah crveni.Toliko o "tolerantnom"VL.

PR
PrimoracRi
12:58 22.02.2019.

Kakav Toni ????????????Rista dežprd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije