Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Počinje upoznavanje s farmerima: Mislim da sam prava seksi ženska i da on voli takve

Foto: RTL
1/8
15.03.2023.
u 13:40

Startala je nova sezona popularnog showa "Ljubav je na selu" i nakon što su farmeri otkrili koliko su pisama dobili od gledateljica, stiglo je vrijeme da se i upoznaju

Na RTL-u se počela emitirati 15. sezona popularnog showa "Ljubav je na selu". Farmeri koji su se prijavili u show u prvim emisijama su od voditeljice  Anita Martinović saznali koliko su pisama dobili od gledateljica, a neki nažalost nisu dobili nijedno pismo. Nakon što im je Anita donijela pisma i razveselila ih vijestima da prolaze dalje, Dragoljub, Milko, Zvonko, Ivan, Hrvoje i Siniša bit će spremni upoznati dame koje su im pisale.

Nakon što im je Anita donijela pisma i razveselila ih vijestima da prolaze dalje, Dragoljub, Milko, Zvonko, Ivan, Hrvoje i Siniša bit će spremni upoznati dame koje su im pisale. Kandidatkinje koje su pisale farmerima prije odlaska na njihove farme zajedno će se okupiti i otkriti kakva očekivanja imaju od ove avanture, prenosi RTL. '- Nemam konkurenciju, mislim da sam prava seksi ženska i da on voli takve - rekla je jedna od kandidatkinja govoreći o svom farmeru. Druga je rekla kako njezin farmer ima troje djece, a ona jedno dijete i to je zajedno četvero djece te smatra kako na tom polju više ne trebaju ništa poduzeti i mogu samo uživati. I farmeri će uzbuđeno brojati sate prije nego što ugledaju kandidatkinje, a neki će biti prilično samouvjereni:

- U jednom trenutku sam mislio da sam Brad Pitt!  Voditeljica će u emisiji koja se prikazuje večeras na RTL-u odabrati i zlatne djevojke za svakog od farmera, a taj dio će proći i uz poneko ljubomorno dobacivanje. U večerašnjoj emisiji će biti izvanredna situacija jer jedan od farmera ima najmanji broj kandidatkinja zato što se neke nisu uopće pojavile u emisiji i zato kandidatkinje koje su došle ako pokažu interes mogu imati i brzi spoj s ovim farmerom.

Prvi spojevi proći će kod nekih pomalo uštogljeno, a neki će biti u šoku kad ugledaju djevojke koje su dosta starije od njih pa će ih sramežljivo pitati za godine. Jedna od kandidatkinja svom je farmeru poručila ovo nakon što ju je na kraju susreta poljubio u ruku:  'Najdraži je poljubac u usta i otići gdje je šuma gusta'.

Tko su zlatne djevojke, tko se odvažio na čak dva spoja u danu i jesu li se razvile ljubavne iskrice na prvi pogled, gledatelji će doznati već večeras od 21.15 sati u novoj sezoni omiljene 'Ljubav je na selu'.

VIDEO Glumica podivljala zbog buke pa sa suprugom i kćeri uništavala imovinu, intervenirala je i policija

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar spin
spin
15:39 15.03.2023.

Bože moj, pa gdje ih samo nalaze ovako rosne. Da nisu iz Čačka, ko i Lepa Brena?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije