Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi žiri

Počinje show 'Zvijezde pjevaju': Ana i Vlado veseli, Tina Katanić štreberica

zvijezde pjevaju
Foto: PR FOTO
1/10
13.03.2014.
u 18:10

Pripreme za novu sezonu popularnog HRT-ova showa ''Zvijezde pjevaju'' u punom su jeku, i devet natjecatelja užurbano uvježbava svoje glazbene brojeve kako bi svladali pjevačko umijeće i osvojili simpatije žirija i gledatelja...

Pripreme za novu sezonu popularnog HRT-ova showa 'Zvijezde pjevaju' u punom su jeku, i devet natjecatelja užurbano uvježbava svoje glazbene brojeve kako bi svladali pjevačko umijeće i osvojili simpatije žirija i gledatelja. Kao i u ranijim sezonama, parovi će se natjecati u različitim glazbenim žanrovima, od popa i rocka, pa sve do soula, swinga i mjuzikla. Iako u prvoj emisiji nema ispadanja, prvi je dojam, kažu, najbitniji za uspješan plasman u sljedeće emisije. U tome im pomažu njihovi iskusni mentori koji ih usmjeravaju i uvježbavaju uoči prvog nastupa ove subote, a s kojima se odlično slažu. Zadatak neće biti lak, no optimizma ne manjka.

Ne opterećuju se plasmanom, najvažnija im je dobra zabava i odlična atmosfera koje sigurno neće nedostajati. Nekoliko dana uoči početka došlo je do izmjene, pa će tako umjesto Filipa Juričića s Majom Vučić zapjevati Ivica Pucar. Zvijezde pjevaju počinju s emitiranjem 15. ožujka i traju do 3. svibnja. U tih osam tjedana parovi će svake subote od 20.15 na Prvom programu zabavljati publiku raznolikim pjevačkim izvedbama. Žiri ove godine čine Zrinko Tutić, Zdenka Kovačević i Martina Tomčić.

Ana Rucner kaže kako pripreme sa suprugom Vladom idu sjajno. – Pripreme su počele, sve ide svojim tokom, vježbamo s veseljem i svakim danom sve više kako bismo postigli kontinuitet i sigurnost s pjesmom koja je na repertoaru. Nije lako, ali moram priznati da je izazovno. Glas je vrlo osjetljiv instrument i s njim treba oprezno. Kao što sam naučila čuvati svoje prste, tako sada nastojim čuvati i glasnice. Nema očekivanja. Dat ćemo najbolje od sebe i nastojati biti što bolji te se dobro zabaviti, izjavila je Rucner. Tina Katanić smatra se pravom štrebericom, a oduševljena je svojim mentorom – Markom Toljom. – On nije očekivao da sam takva štreberica, tekst pjesme označim i fonetički, uvijek se pripremim, čime je on oduševljen, kaže da imam sluha i da moramo samo što više pjevati. Veselim se nastupu, što više pjevam, pjevanje mi je draže, vraća me u vrijeme kada sam išla u muzičku školu, moja prva ljubav je glazba, rekla je Tina.

Natjecatelji i mentori su:

1 Ivica Pucar i Maja Vučić
2. Lana Barić i Saša Lozar
3. Petra Dugandžić i Ervin Baučić
4. Ana Rucner i Vlado Kalember
5. Martina Validžić i Ricardo Luque
6. Mirko Fodor i Danijela Martinović
7. Miran Kurspahić i Renata Sabljak
8. Robert Kurbaša i Emilija Kokić
9. Tina Katanić i Marko Tolja

Foto: PR FOTO

>>Mirko Fodor: Mislim da ćemo si Danijela i ja dobro pristajati

Komentara 1

FZ
filip.zeravica.9
19:46 13.03.2014.

o moj Vladek badava se piturat al se vidi godine nose svoje raste svast po licu sto kazu stari nasi ko na starom panju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije