Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na RTL-u

Počinje serija 'Ranjena ljubav' koja opet spaja bračni par Halita Ergença i Bergüzar Korel

Ranjena ljubav
Foto: RTL
1/3
23.11.2016.
u 08:12

Bergüzar i Halit igraju supružnike Azize i Cevdata koji se nađu u nezahvalnoj situaciji jer on mora birati između domovine i obitelji.

Seriju “Ranjena ljubav”, snažnu ljubavnu priču i povratak omiljenoga glumačko-ljubavnog para Halita Ergença i Bergüzar Korel, uskoro ćemo gledati na RTL-u. 
Serija “1001 noć” nije samo bila prijelomni trenutak za turske serije nego i za život dvoje glumaca. Bergüzar je zbog Halita napustila dečka, a on se zbog nje razveo.

Ljubav sa seta okrunili su brakom, a sedam godina poslije odlučili su zajedno raditi na “Ranjenoj ljubavi”. Projektu ih je privukao scenarij, a gledatelji su, pišu turski mediji, oduševljeni njihovom ljubavnom kemijom. 
Serija se snima u četiri grada – Istanbulu, Izmiru, Izmitu i Bodrumu, a radnja je smještena u vrijeme Prvoga svjetskog rata. Halit Ergenç, kao i za “Sulejmana Veličanstvenog“, morao je pustiti bradu i ozbiljno početi trenirati jer njegova uloga Cevdata zahtijeva izvrsnu fizičku spremu.

Bergüzar i Halit igraju supružnike Azize i Cevdata koji se nađu u nezahvalnoj situaciji jer on mora birati između domovine i obitelji. U okupiranom Izmiru stanje je alarmantno, a odlazak u rat ugrožava njegov brak, ali i život. 
Za razliku od serije „1001 noć“, u kojoj su ljubavne scene između Šeherezade i Onura bile potpuno reducirane, u “Ranjenoj ljubavi” romantičnih scena između dvoje supružnika ne nedostaje. Seriju u Turskoj gleda više od šest milijuna ljudi, a osvojila je i društvene mreže. 

Komentara 3

ŽU
županjac
11:40 23.11.2016.

Pa zar opet tursko, pobogu braćo? Zar su te serije toliko jeftine ili su kvalitetne serije toliko skupe? Očekujem sada da u reformi prosvjete turski jezik uđe kao obvezni jezik, a hrvatski će biti izborni ili fakultativni. Zaglupljujete narod umjesto da pronađete (a to se može) kvalitetne odgojne serije pa bile one i starijeg datuma. Ovako djeca gledaju i slušaju stalne svađe, vrisku i nasilja protiv čega se producenti poput Pilata koji pere ruke, ograđuju onim "nije preporučljivo za osobe mlađe pd 12 godina" pa to serviraju u pol bijela dana. Jadno, sramota!

Avatar Dameanu
Dameanu
06:06 24.11.2016.

Pa ako imaju toliko veliku gledanost zasto ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije