Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kult vitkosti

Pobjednicu američkog top-modela u školi zlostavljali zbog mršavosti

ann ward
02.12.2010.
u 15:47

O 19-godišnjoj Ann Ward pričalo se u Americi i prije pobjede u showu jer je tako tanka da joj se struk može obuhvatiti dlanovima

Nekoliko dana nakon što je hrvatski top-model postala Rafaela Franić, i Amerika je dobila pobjednicu američkog top-modela. Ona je Ann Ward, djevojka koja je prijavivši se u show pokrenula brojne rasprave o svojoj mršavosti i struku koji joj je jedan od članova žirija uspio obuhvatiti dlanovima. Oduševljena pobjedom, 19-godišnja Ann iz Dallasa izjavila je:

– Nadam se da me gledaju svi oni koji su me radi mršavosti i visine ugnjetavali u školi i govorili mi da nisam normalna. Mora da se sada kaju.

Kao pobjednica potpisala je ugovor od pola milijuna kuna za reklamiranje kozmetike Cover Girl, a osvanut će i na naslovnici talijanskog Voguea.

Ključne riječi

Komentara 1

KU
kumajela
16:16 02.12.2010.

Užas. Te koji su ovoj djevojci dodijelili pobjedu, trebalo bi negdje zatvoriti i izgladnjivati dok im struk ne postane obuhvatljiv dvama dlanovima. Oni su svojim činom poslali poruku tinejdžericama: izgladnjujte se ako želite biti uspješne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije