Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan snova Voditeljica se 'glamurozno' provela u kuhinji

Po jedanaesti put u životu Daniela Trbović slavila 35. rođendan

'ekr . .zagreb. . . 21.05.2009. daniela trbovic,tv voditeljica Photo: Boris Scitar/Vecernji list'
Foto: 'boris scitar/vecernji list'
1/2
27.09.2009.
u 18:10

Romantične i 'krhke' horoskopske Vage počele su slaviti svoje rođendane, a među njima i britka HTV-ova voditeljica Daniela Trbović. Ona je danas tako proslavila po jedanesti put svoj 35.rođendan.

Romantične i 'krhke' horoskopske Vage počele su slaviti svoje rođendane, a među njima i britka HTV-ova voditeljica Daniela Trbović. Ona je naime jučer, doduše bez slavlja, proslavila svoj 46. rođendan, no u svojem crnohumornom stilu o tome kaže:

Čestitka od Lovre
– Osjećam se sjajno! Pa kako i ne bih kada već jedanaesti put u životu slavim svoj 35. rođendan!

Voditeljici je jutro uljepšao njoj najvažniji frajer – njen devetogodišnji sin Lovro, usmeno joj izrazivši najljepšu čestitku, a ostatak dana proveli su kao da se u njihovoj kući ne događa ništa spektakularno.

– Ja kuham ručak, a Lovro rješava domaću zadaću iz matematike. Dakle rođendan mi protječe vrlo glamurozno! – našalila se Daniela i dodala:

– Taj dan ne slavim već dugi niz godina, ali obilježit ću ga sljedeći tjedan zajedničkim ručkom sa sestrom, šogorom, njihovom kćeri i naravno svojim Lovrom.

A osim Daniele jučer je slavila i glumica Jelena Miholjević.

– Mislila sam da ću umrijeti od depresije jer mi je ovo 40. rođendan, ali od crnih misli izvukla me trudnoća – kaže glumica koja je u četvrtom mjesecu trudnoće.

Sin Bartol (9) nacrtao joj je sliku, a stiglo je i društvo.

Blažena trudnica
– Moj suprug Dario Harjaček kuhao je večeru za ekipu, a ja se izležavala, uživala, nadzirala što se kuha – kazala je Jelena.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
maki69
19:26 27.09.2009.

Sretan ti rodjendan Daniela

PL
plakir
18:31 27.09.2009.

sretan rođendan od također jedne (muške,neodlučne) vage,koja će u subotu trinaesti put proslaviti ,ali ,pedeseti rođendan u nadi da se sretnemo u karici četvrti put uz pobjedu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije