Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Večera za 5'

Pljušte kritike na Goranovoj večeri: 'Meso ti je nekako jako suho, zašto?'

Foto: RTL
1/4
27.03.2024.
u 19:45

Ekipa je primijetila kako je Goranu meso ispalo pomalo suho i žilavo, a on sam se složio s njima

Treći ovotjedni kandidat 'Večere za 5' je konobar Goran Radotović, a svoju je ekipu ugostio u Bjelovaru. Goran je za glavno jelo poslužio teletinu ispod peke s brokulom, paprikom, patlidžanom i krumpirom te miješanom salatom naziva 'Mesni vrt', a gosti su se složili kako je izgledalo jako primamljivo. ''Veliki komadi, puno boja – jako bogat tanjur'', komentirala je Darinka, a boje su privukle i Ivu. 

Ivu je zanimalo što se nalazi još u komadu mesa. ''Ide ti unutra crveni luk, češnjak i panceta'', odgovorio je domaćin. ''Bilo je drvenastog okusa. Mislim da ga je prenaglo spekao, vjerojatno u žurbi'', komentirao je Andrej. ''Također, meso mi nije bilo dovoljno slano'', dodao je. Iva je primijetila kako na stolu nedostaju kruh i osnovni začini. ''Ne razumijem kako je Goran mogao zaboraviti kruh... To je najosnovnija namirnica, jednostavno se mora nalaziti na stolu'', komentirala je Iva i dodala kako se mogao bolje pripremiti. 

''Mislim da je smotan domaćin – nije ga pojela trema već je jednostavno takav'', dodala je,a s njome se složio i Andrej. ''Prirodno je takav, radi 15 stvari odjedanput, a ni jednu ne završi'', rekao je Andrej. Željka pak misli kako je jednostavno bio iscrpljen od cijelog dana i nervozan hoće li sve dobro biti. ''Ja sam se tresla, a ti zaboravljaš... Vidjet ćemo što će biti sutra kod Željke'', našalila se Iva. Goran ipak misli kako bi Željka mogla odraditi na svojoj večeri sve kako treba, s obzirom na to da je predzadnja ovotjedna kandidatkinja. ''Što više idemo kraju tjedna smo opušteniji. Jedino bi je mogao malo savladati umor'', rekao je domaćin. 

 

1/4

VEZANI ČLANCI: 

 

''Goran, meso ti je nekako jako suho, zašto?'', upitala je Iva. ''Jako je ukusno, no suho'', dodala je, a Goran je priznao da je ona u pravu. ''Trebalo je još malo vremena kojeg ja nisam imao...'', objasnio je domaćin. ''Nisi ga na vrijeme izvadio'', našalio se Andrej. ''Najbolje se peklo kada si ga morao izvaditi'', dodao je.

Iva je priznala kako su joj se povrće i krumpir jako svidjeli, no da je meso ipak bilo malo žilavo, a Darinka nije uspjela sve pojesti jer je, smatra, previše servirao. 

 

VIDEO: William je odgovorio Harryju na privatnu poruku, ali ton nije bio bratski i pomirljiv

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije