Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FunHouse of Cabaret

Plesni studio TransForm, Nina Kraljić i Bojan Jambrošić u plesnoj horor priči

TransForm
Foto: PR FOTO
1/5
02.11.2015.
u 10:42

Pobjednica The Voicea Nina Kraljić i pobjednik prve sezone talent showa Hrvatska traži zvijezdu, Bojan Jambrošić, ujedinili su svoje glasovne sposobnosti s plesačima Plesnog studia TransForm

Pobjednica The Voicea Nina Kraljić i pobjednik prve sezone talent showa Hrvatska traži zvijezdu, Bojan Jambrošić, ujedinili su svoje glasovne sposobnosti s plesačima Plesnog studia TransForm. Iz te zanimljive glazbeno plesne suradnje proizašao je atraktivan plesni video s tematikom horora, FunHouse of Cabaret, objavljen prigodno na Halloween, 31. listopada. Uz Ninu i Bojana, ulogu u videu ima i Bojan Valentić, stalni član glumačkog i plesnog ansambla kazališta Komedija koji je bio nominiran za nagradu hrvatskog glumišta.

Koncept i režija djelo su Davora Ćikovića, višestruko nagrađivanog glumca i plesača u poznatim mjuziklima Crna kuća i Footloose koji je na svjetskom plesnom natjecanju ove godine bio nominiran za najboljeg talenta. Koreografiju, uz Davora Ćikovića, potpisuje i Ivana Rončević. U videu pleše više od 160 plesača Plesnog studia TransForm koji su svoj talent pokazali pred kamerom Tine Kadoić.

Ova lijepa suradnja četvrti je video uradak mladog i perspektivnog Plesnog studia iza kojeg je vrlo uspješna prva sezona rada. Plesači TransForm-a sudjelovali su na državnom plesnom natjecanju ESDU Croatia Open gdje su se predstavili sa 10 koreografija od kojih je čak 8 osvojilo prvo, a 2 drugo mjesto. Ovaj izvrstan rezultat osigurao im je sudjelovanje na svjetskom natjecanju World Dance Masters 2015 gdje je svih 6 prijavljenih koreografija nagrađeno je medaljom, a koreografija ˝We create the world we live in˝, koja simbolično govori o problemu nasilja medju djecom i mladim ljudima, odabrana je da predstavlja Hrvatsku kao jedna od top 20 najatraktivnijih koreografija svijeta. Također su aktualni prvaci festivala TREPS u show kategoriji i dobitnici posebne nagrade festivala za koreografiju ˝We create the world we live in˝  radi svog posebnog umjetničkog dosega u obradi društveno angažiranih tema.

Komentara 1

HH
helgin@hogar
10:51 02.11.2015.

slavljenje poganstva objasnjava i hrpu iluminatske simbolike u spotu nine kraljic! nina kolika je cijena duse?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije