Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama Iako je Vanessa Radman show napustila suznih očiju, želi upisati tečaj plesa sa suprugom Timom Florianom

Plesat ću dalje, ali s mužem

ples sa zvijezdama
Dario Njavro /HTV
15.11.2009.
u 17:17

Tim ju je htio doći bodriti iz Njemačke u studio, ali Vanessa ga je na žalost preduhitrila i ispala iz showa, ali tugu će nadoknaditi zajedničkim satovima plesa

Svoje plesne cipelice Vanessa Radman u subotu navečer je objesila o klin, i tako muški dio gledatelja showa “Ples sa zvijezdama” uskratila za uživanje i uzdisanje nad njenim savršeno istesanim nogama i tijelom.

Kao mala bila je balerina
Kada je čula kako su ona i njen partner Robert Schubert ispali iz ovog popularnog HTV-ova showa, nije mogla skriti suze ni tugu u glasu, no dan nakon ispadanja lijepa glumica bila je puno vedrijeg raspoloženja.

– Mislim da čak sad ne bi bilo pošteno prema drugim natjecateljima koji vježbaju nekoliko puta tjedno, da smo Robert i ja ostali jer smo zbog mojih drugih obveza uspjeli trenirati samo jednom tjedno – priznala je Vanessa koja zbog snimanja sapunice u Beogradu u kojoj glumi agenticu balkanskog Interpola, jednostavno nije stizala istodobno biti na dva mjesta. Žao joj je što su se termini ova dva projekta poklopili jer istinski uživa u plesu. Zbog nedostatka vremena za vježbanje njene izvedbe nisu očarale članove žirija, ali da se ocjenjivao izgled, seksepilna glumica bi sigurno dobila ni manje ni više no čistu desetku.

– Još kao dijete sam plesala balet i poslije sam sudjelovala u nekim plesnim performansima, ali zbilja je teško naučiti koreografiju u jednom danu – priča 35-godišnja glumica koju je naša publika upoznala kroz uloge u sapunicama “Obični ljudi” i “Ponos Ratkajevih”. Gluma i ples na neko vrijeme odvojili su je od supruga Tima Floriana s kojim živi u Njemačkoj. Nostalgiju je par posljednjih nekoliko tjedana bio prisiljen liječiti dugim telefonskim razgovorima.

Želi naučiti sambu i tango
– Tim se spremao doći u jednu od emisija kako bi me bodrio, ali eto ja sam ga preduhitrila i ispala – kroz smijeh kaže glumica.

Žao joj je što nije još malo produžila svoj boravak na plesnom podiju jer je htjela naučiti sambu koja odgovara njenom karakteru i tango jer je strastven. No i za taj problem je pronašla rješenje.

– Jako želim naučiti sambu i tango, to mi je bila želja od početka “Plesa sa zvijezdama”, ali ću baš zbog toga sad sa suprugom Timom upisati tečaj plesa – radosno je zaključila. Za instrukcije joj se već ponudio njen partner Robert Schubert, koji je Vanessu ocijenio kao strpljivu i discipliniranu učenicu.

Franka Batelić i njen partner Ištvan Varga nakon tri emisije isplivali su kao favoriti, i to posve zasluženo jer suvereno vladaju plesnim podijem od prvih taktova ovog showa.

 

U četiri sezone prikazivanja na HTV-u 18-godišnja pjevačica je najmlađa natjecateljica dosad. Jednom se čak i našalila kako su roditelji morali potpisati punomoć za njeno sudjelovanje. Inače, u povijesti ovog licencnog showa, od Franke je mlađa bila samo atletičarka Shawn Johnson koja je sa svojim plesnim partnerom Markom Ballasom pobijedila u američkoj verziji.

Nakon subotnjeg nastupa, Frankinu i Ištvanovu favoritsku poziciju ozbiljno su uzdrmali Iva Šulentić i Damir Horvatinčić koji su za izvedbu jivea od žirija dobili same desetke, prve u ovoj sezoni. Time su na neki način ponovili povijest, jer se ista situacija dogodila sa glumicom Zrinkom Cvitešić i Nicolasom Quesnoitom, pobjednicima prve sezone. Tada su Zrinka i Nicolas u trećoj emisiji odplesali odličan jive, za koji ih je žiri, baš kao Ivu, nagradio svim desetkama.

Ključne riječi

Komentara 2

SB
sbiki13
18:30 15.11.2009.

nije lako ispasti na pocetku,vidicemo kako ce proci oni na kraju.Osim poznatih glumica mogli bi uzeti u obzir i obicnu raju.

JA
jarac
19:19 15.11.2009.

treba pitati Venessu? dali je pustila suzu zato što je ispala, ili št više neće sa Robertom plesati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije