Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pred oltarom

Plavokosa Heather Locklear udaje se treći put

Heather Locklear
CW
07.10.2010.
u 12:50

Prije Wagnera Heather je sedam godina bila u braku s Tommyjem Leejem, kasnije poznatim po vezi s Pamelom Anderson. Poslije tog bračnog kraha ponovno je pala na glazbenika - rokera Richieja Samboru.

Heather Locklear, plavokosa ljepotica iz serije "Melrose place" treći će put reći sudbonosno "da". Nakon tri godine veze, 49-godišnju glumicu zaprosio je njezin dečko - Jack Wagner.

Prije Wagnera Heather je sedam godina bila u braku s Tommyjem Leejem, kasnije poznatim po vezi s Pamelom Anderson. Poslije bračnog kraha ponovno je pala na glazbenika -  rokera Richieja Samboru. S gitaristom je dobila danas trinaestogodišnju kćer Avu.

 

Ključne riječi

Komentara 3

VU
vulgaris
13:13 07.10.2010.

Nema tu sreće, vidim ja. Kad netko sa 50 godina nema pameti zašto očekivati da će ovaj put biti bolje?

DU
Deleted user
16:38 07.10.2010.

hahaha koga boli KYRAC

KO
kompa
16:54 07.10.2010.

jedna ona najljepsih glumica ,,,,,,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije