Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAŠA LOŠIĆ

Društvo umirovljenika tražilo je da nas zabrane zbog pjesme!

Saša Lošić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
12.02.2018.
u 14:41

- Ovakav, da tako kažem, organski interes za naš koncert nas podsjeća na atmosferu iz 1985. godine, kada smo u Zagrebu najavili naš prvi veliki koncert u okviru turneje “Bolje biti pijan nego star”. Nekako mi se čini da je ljubav Zagreba i Plavog orkestra skrivena, ali jaka -kaže Saša Lošić

Da postoji posebna veza između Plavog orkestra i Zagreba, te zagrebačke publike, već dugo nije tajna. Potvrđuje to i izniman interes za ulaznicama za njihov koncert u velikoj dvorani legendarnog Doma sportova, u subotu 17. veljače.

Fan pit i Vip ulaznice već su neko vrijeme rasprodane, a  nekoliko dana do koncerta ostalo je još samo stotinjak ulaznica za tribine. Zbog želje Plavog orkestra da ovaj koncert održi u istoj dvorani gdje je imao i svoj prvi koncert 1985. godine, kao i zbog dogovora između organizatora i benda da se koncert neće seliti u veći prostor, sasvim je jasno da se, kao što se i očekivalo, za koncert u Zagrebu tražila ulaznica više.

O ovome Saša Lošić kaže: 'Ovakav, da tako kažem, organski interes za naš koncert nas podsjeća na atmosferu iz 1985. godine, kada smo u Zagrebu najavili naš prvi veliki koncert u okviru turneje “Bolje biti pijan nego star”. Nekako mi se čini da je ljubav Zagreba i Plavog orkestra skrivena, ali jaka. Kao da nekim velikim, nečujnim brodom sigurno putuje kroz vrijeme.' A u najavi koncerta popularni Loša otkrio je kako su zbog velikog hita 'Bolje biti pijan nego star" prije tri desetljeća dobili i tužbu Društva umirovljenika iz Novog Sada.

Plavi orkestar u Zagreb stiže u sklopu velike 'Everblue' turneje, dva dana nakon ljubljanskog koncerta u Areni Stožice. Jedan od najvećih nastupa u sklopu turneje dogodio se prošlog ljeta u Sarajevu, ispred Vječne vatre, gdje je Orkestar nastupio pred 50.000 Sarajlija. Upravo s tog koncerta dolazi i novi singl i spot ‘Kad ti ljubav ime prozove (live)’, kojim bend najavljuje prvi live album u karijeri.

Saša Lošić
1/12

 

Ključne riječi

Komentara 2

KO
kodamesepita
15:31 12.02.2018.

genijalna pjesma - i tako istinita ! starenje nije za kukavice :-)

Avatar Optimyst
Optimyst
00:57 14.02.2018.

novi singl i spot ‘Kad ti ljubav ime prozove"...?? Ta pjesma je stara 20 godina,sa albuma Longplay iz 1998. godine...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije