Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raspada se

Planira vjenčanje od 30 mil. $ i svađa se sa zaručnikom

kim karadshian
Foto: Charles Guerin/Press Association/Pixsell
1/6
30.01.2014.
u 20:27

Kanye i Kim planiraju vjenčanje od 30 milijuna dolara u Francuskoj ovoga ljeta, a preuređenje novog doma, vrijedno 11 milijuna dolara, zapelo je i kraj se ne nazire

Čini se da je Kim Kardashian preuzela previše na sebe. Ne samo da nadgleda gradnju kuće koju gradi sa zaručnikom Kanyeom, kojeg je nemoguće zadovoljiti, već planira i vjenčanje od 30 milijuna dolara u Francuskoj ovoga ljeta.

– Obitelj već vrti očima zbog njenih ludih vjenčanih planova. Ona i Kanye imaju stav: "Budi veliki ili idi kući" – kaže izvor blizak obitelji.

Preuređenje vile, vrijedno 11 milijuna dolara, zapelo je i kraj se ne nazire.

Kanye je totalni snob kada se radi o stilu, dizajnu i arhitekturi. Ne preza da u pola posla sve započne ponovno. Voli sve kontrolirati i poludi ako stvari nisu po njegovoj volji – dodaje izvor.

Par je odredio i datum velikog vjenčanja u Parizu, na kojem bi trebalo biti više od 500 gostiju, koliko ih je Kim imala na svom posljednjem vjenčanju koje je trajalo 72 dana.

– Sve već postaje cirkus. Žele najluđe i najbolje vjenčano iskustvo koje itko može imati – kaže izvor.

Procijenili su da će vjenčanje stajati nekih 30 milijuna dolara, no Kim je još jedno vjenčanje prodala medijima, tako da ih neće stajati ni centa.

>>Kanye West ljut na Anne Wintour jer nije stavila Kim na naslovnicu

Komentara 2

Avatar Erwin Johannes Eugen Rommel
Erwin Johannes Eugen Rommel
07:18 31.01.2014.

Dzabe mu sve to kada izgleda na gornjoj slici kao lik iz Cica Tomine Kolibe ili serije Kunta Kinte...Toby

IM
Immanuell
11:36 31.01.2014.

Tako to biva kad doslovce makar tko potpuno neopravdano ima toliko novaca, a pameti neopravdano malo. Vjenčanje za 30 milijuna dolara, preuređenje kuće za 11 milijuna..... Neoliberalizam je takvima dao novac da ga prezentiraju po svijetu.... Strahota, i onda se ljudi pitaju " a što je generiralo depresiju".....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije