Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nicole scherzinger

Pjevačici gornji dio badića nije posve prekrio bujne grudi, a pokazala je sjajnu formu

Foto: Instagram screenshot
1/16
09.07.2023.
u 20:30

Odmorom se pohvalila i na društvenim mrežama i to videima i fotografijama na kojima pozira u badiću čiji joj gornji dio nije posve prekrio grudi.

Pjevačica Nicole Scherzinger (45) i njezin zaručnik, umirovljeni igrač ragbija Thom Evans uhvaćeni su kako odmaraju na Mykonosu. Zaljubljeni i opušteni par uživao je nakon zaruka, a nezamijećeno nije prošla Nicole, koju nazivaju boginjom ljepote, a pokazala je sjajnu formu i bujne obline u šarenom bikiniju koji joj pristajao kao saliven. Odmorom se pohvalila i na društvenim mrežama i to videima i fotografijama na kojima pozira u badiću čiji joj gornji dio nije posve prekrio grudi. 

Podsjetimo, pjevačica je sretne vijesti o zarukama podijelila prije nekoliko dana na svom profilu na Instagramu. Objavila dvije fotografije s putovanja na Havaje gdje ju je zaručnik iznenadio s prstenom na plaži, a ona oduševljenje nije mogla sakriti.

- Rekla sam 'da' - napisala je kratko u opisu fotografija, dok je Thom svojoj budućoj supruzi poručio: ''Moje zauvijek''. Prijatelji para su za Page Six rekli kako su već duže vrijeme pričali o njihovoj budućnosti.

- Uzbuđena je što je sve napokon postala stvarnost. Na sedmom nebu je - rekli su.

Inače,  Nicole i Thom upoznali su se 2019. kada se Evans pojavio kao natjecatelj u X Factoru: Celebrity - dok je Scherzinger bila sutkinja.

Godine 2020. prvi su put viđeni zajedno u javnosti na crvenom tepihu na afterpartyju dodjele Zlatnih globusa na Beverly Hillsu. Nekoliko mjeseci nakon izlaska u javnost, par je objavio novosti na Instagramu, a Scherzinger se pridružila Evansu i njegovoj obitelji za Dan očeva. 

VEZANI ČLANCI:

 

Pjevačica nekadašnje poznate pop grupe Pussycat Dolls sedam je godina bila u vezi s bivšim svjetskim prvakom u Formuli 1 Lewisom Hamiltonom. Za prekid je bio kriv Lewis jer mu pjevačica nikad nije bila na vrhu prioriteta, a 'dolio je ulja na vatru' kada je to javno rekao. 

- Auti su moje bebe. Rekao sam jednom da će moja djevojka morati prihvatiti da mi je na drugom mjestu, poslije automobila', istaknuo je.

VIDEO Mladi glumac Lovro Juraga komentira aktualna događanja na estradi

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
21:39 09.07.2023.

Blago pjevacici, putovala sa bujnum gruduma na Hawaii sa premalim badicem da bi dobila prsten, samo niste napisali tko je taj sretnik da zajedno otvorimo Champagner

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije