Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrckava pjevačica

Minea o novom poslu na Novoj TV: Oduvijek sam sanjala da ću biti voditeljica

Minea
Foto: Nova TV
1/12
02.06.2015.
u 10:05

Dance zvijezda 90-ih šarmirala nas je u showu "Tvoje lice zvuči poznato", a od nedjelje ćemo je gledati kao voditeljicu emisije "Radna akcija"

Kad na malim ekranima vidimo kako voditelj ili voditeljica s lakoćom sipa fore iz rukava, a razgovor sa sugovornikom klizi kao podmazan, lako je pomisliti da je riječ o poslu koji ne zahtijeva mnogo truda.

Bez treme, molim

No da voditeljski posao ipak nije mačji kašalj, na svojoj je koži već iskušalo niz naših glumaca i estradnjaka koji nisu mogli odoljeti svjetlima televizijskih reflektora. Jedni su prošli bolje, drugi lošije, treći traju već godinama, a četvrti će se tek morati iskazati.

Među potonjima je i dance zvijezda 90-ih Renata Končić Minea koja je simpatije publike (ponovno) osvojila u showu "Tvoje lice zvuči poznato", a sad joj je Nova TV dala priliku da ostvari svoj dječački san. Od iduće je nedjelje, naime, gledamo u ulozi voditeljice nove serije humanitarnog karaktera "Radna akcija". Kroz šest epizoda Minea će uz pomoć svog tima i majstora Ante zasukati rukave i siromašne i potrebite obitelji poslati na zasluženi odmor, dok će ona s radnicima njihovu oronulu kuću pretvoriti u dom iz snova.

Mineu smo upitali kako se snašla u voditeljskim vodama i je li imala tremu.

– Ne, nisam imala tremu jer se u voditeljskom poslu osjećam potpuno prirodno. Dugo sam na sceni i navikla sam na kontakt s publikom, komunikaciju i eventualne sitne improvizacije. Super je što je format emisije prirodan i vrlo realan pa sam mogla biti i ostati svoja – kazala nam je simpatična pjevačica.

Foto: Nova TV, RTL

Za snimanje se pripremila "kradući" ideje iz emisija koje su u produkciji Constantin Entertainmenta snimljene u drugim državama u kojima se show prikazivao. Pregledala je DVD snimke i zaključila:

– Poanta je biti prirodan i adekvatno reagirati u danom trenutku pa neke veće pripreme nisu bile neophodne.

Na pitanje kako joj se svidio voditeljski posao, nije dvojila, nego kao iz topa ispalila:

Pjevanje prva ljubav

– Voditeljski mi je posao oduvijek bio neispunjen san, nešto što sam željela isprobati. I, eto, želja mi se ispunila! Pjevanje je i dalje moja prva ljubav, a vođenje mogu nazvati simpatijom.

Nema straha da je publika možda neće prihvatiti u novoj ulozi, kaže nam.

– Serija je humanitarnog karaktera i prekrasan je osjećaj pružiti obiteljima u nevolji dom o kakvom maštaju čitav život. Vjerujem da će publika osjetiti toplinu i naš veliki trud uložen u "Radnu akciju". Teme su toliko prirodne da sam sigurna kako će se emisija svidjeti gledateljima – uvjerena je pjevačica koja ovih dana doista ima pune ruke posla. Nedavno je objavila novi single i video za pjesmu "Razonoda", s kojom će sredinom lipnja nastupiti na CMC festivalu u Vodicama .

– Posebno se veselim što nakon dosta godina opet surađujem s Tončijem i Vjekoslavom Huljić. Pjesma me oduševila na prvu. Raduju me moji koncerti, komunikacija s publikom i bez toga ne mogu zamisliti život. Ali i voditeljski posao mi se sviđa i mogu se zamisliti kako oba posla radim paralelno, zašto ne – zaključila je Minea.

>>Minea: 'O udaji razmišljam od puberteta'

>>Minea: Pripadati nekome kao što je moj dečko Slađan najljepši je osjećaj na svijetu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije