Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskreno priznanje

Minea: 'O udaji razmišljam od puberteta'

Minea
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/7
30.04.2015.
u 13:00

Uoči ovogodišnjeg CMC festivala u Minea je na Narodnom radiju kod Dalibora Petka promovirala svoj novi singl ''Razonoda''.

Renata Končić, poznatija kao Minea, sprema se za odlazak u Vodice gdje će na CMC festivalu predstaviti svoj novi singl ''Razonoda''. Svoj novi uradak vrckava pjevačica promovirala je u glazbenom showu Dalibora Petka.

– Dugo sam tražila rješenje i bila u nedoumici što snimiti, a da se svidi i meni i publici. Tonči Huljić me spasio po ne znam koji put – rekla je Minea.

Osim nove pjesme, znatiželjnog Petka zanimalo je i koja je tajna njene mladenačke energije, ali i kada će pred oltar.

– Mlađe se osjećam kao plavuša – otkrila je Minea i dodala da se nije osjećala premladom kada je profesionalno krenula u glazbene vode.

Na pitanje o udaji, simpatična pjevačica spremno je odgovorila: "O tome razmišljam još od puberteta, ali još se osjećam kao da sam u pubertetu".  Inače pjevačica je već tri godine u vezi s bivšim  nogometašem Slađanom Ašašinom.

Minea se prisjetila i sudjelovanja u popularnom showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' koji joj je pomogao u otkrivanju nekih novih horizonata. – Uz Doru, gdje sam imala prvi nastup, ovo mi je najvažniji događaj u karijeri – zaključila je pjevačica kojoj je Petko za kraj spremio posebno iznenađenje.

Na kraju intervjua Minea se okušala u ulozi novinarke i  pitanjima ''izrešetala'' svoju kolegicu iz showa TLZP.

Što joj je Jasna Palić-Picukarić otkrila, pogledajte u videu!

>>Poznati izvođači ovogodišnjeg CMC festivala u Vodicama

>>Minea: Pripadati nekome kao što je moj dečko Slađan najljepši je osjećaj na svijetu

Komentara 16

DU
Deleted user
14:08 30.04.2015.

Kad tražiš na krivom mjestu i očekuješ princa kao i većina medijski uzdignutih dama... Samo traži...

ST
strsljen2013
13:42 30.04.2015.

Nešto si ocvala, bez veze su ti razgolićenja i čipka a sad razmišljaj i dalje o princu na bijelom konju.

DU
Deleted user
18:46 30.04.2015.

Ako prodete ulicama bilo kojeg grada u Njemackoj vidjet cete mlade turkinje od 20ak godina gdje hodaju okolo sa najmanje 5-6 klinaca. Isto vrijedi za azijatkinje. Istovremeno mozete primjetit brojne svabice u ocvalim godinama bez supruga i djece. Isto vrijedidi za ameriku i hispance. Nedavno sam procitao studiju gdje navode kako ce premo ovom trendu bijela rasa u americi do kraja 21 stoljeca postati manjina. Ovaj clanak me nekako podsjetio na to :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije