Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitke!

Pjevačica Colonije je trudna: Na Megadance partyju otkrila predivnu vijest

Ivana Lovrić
Foto: Instagram screenshot
1/13
10.02.2024.
u 10:22

Pjevačica Colonije Ivana Lovrić je u drugom stanju, a upravo je to otkrila na Megadance partyju.

Pjevačica grupe Colonia, Ivana Lovrić je trudna, doznaje RTL na sinoćnjem nastupu i koncertu u zagrebačkoj Areni Megadance partyju. Ivana je svoje pratitelje na društvenoj mreži Facebook obavijestila da se zaručila krajem prosinca prošle godine, a sada je priznala da je trudna.

– "Pozdravljamo vas Boris, ja i moja mala bebica“ – poručila je pjevačica. Ivana je za mikrofonom Colonije naslijedila Indiru Levak 2017. godine, koja se posvetila solističkoj karijeri. 

 

Ivana Lovrić
1/15

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, Ivana Lovrić je stekla stručno obrazovanje u glazbenoj školi ˝Krsto Odak˝ u Drnišu. Od 2010. godine živi u Zagrebu gdje je profesionalnu glazbenu karijeru započela 2012. godine kada je snimila duet s Lukom Nižetićem, a nakon toga u suradnji s poznatim hrvatskim tekstopiscem Fayom Buljubašićem osniva svoj prvi band u kojem ostaje do sredine 2017. godine kada je poziva Boris Đurđević da postane glavni vokal u grupi Colonia.Završila je Tehničko veleučilište u Zagrebu te ima zvanje inženjerka elektrotehnike.

Kada je u prosincu objavila na Facebooku da se zaručila, a to je napravila na vrlo poseban način – uz božićnu čestitku. Na fotografiji Ivana se smješka, držeći se za bradu, dok na njezinom prstu blista zaručnički prsten.

 

VIDEO: Čemu se najviše vesele partijaneri na Megadance Partyju?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije