Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još su pod dojmovima

Pjevač Opće opasnosti prije četiri godine okušao se i u politici

Opća opasnost (1)
Foto: Branimir Bradarić/VLM
1/3
24.05.2013.
u 12:58

Govoreći o pjesmi 'Tvoje ime znam', koja je odnijela nagradu za Hit godine, Pero Galić kaže da je presudilo to što se radi o dobroj pjesmi

Iako je od dodjele ovogodišnjeg Porina za Hit godine prošlo već nekoliko dana emocije u županjskoj rock grupi Opća opasnost i dalje su snažne i sve ih podsjeća na tu značajnu nagradu.

– Svakako da mi je drago da se to dogodilo. Ta nagrada će nam u budućnosti biti dodatni poticaj za dalje iviše. Uostalom, treba to i opravdati tim prije što su za nas glasovali ljudi i publika koja nas prati po koncertima i što su oni donijeli odluku ,kaže Pero Galić, popularni i nadaleko poznati pjevač Opće opasnosti. Govoreći o pjesmi Tvoje ime znam, koja je odnijela nagradu za Hit godine, rekao je da je presudilo to što se radi o dobroj pjesmi.

– Sigurno nije presudio izgled, šaljivo je rekao Galić napominjući da se radi o pjesmi kojaje od prvog dana bila favorit na albumu, ali i koja je do sada čekala da bude prepoznata i da priraste publici k srcu. Inače, Galić je jedan odhrvatskih glazbenika koji je prije četiri godine imao i pokušaj izleta u politiku. Naime, tada je kandidiran ispred HDSSB-a za gradonačelnika Županje. Odlukom birača Galić ipak nije prošao. 

– Izbori? Ni ne sjećam se toga, rekao je Galić komentirajući novinarski upit u svezi pokušaja ulaska u politiku i bi li se budućnosti odlučio za sličan korak.

– Ne znam bi li to ponovo učinio. Novi trenutak, novi uvjeti. Davno je to bilo. Sve je moguće, ali treba vidjeti, rekao je Galić koji je i jedan od građana koji je potpisao i peticiju U ime obitelji. Kaže da nema protiv nikoga ništa, ali i da je to učinio prije svega radi djece i jer su oni vrlo često, na razne načine, ispaštaju u istospolnim brakovima.

Opća opasnost je stvorena prije 20-ak godina u vrijeme stvarne opće opasnosti i svakodnevnih granatiranja Županje kada se okupila skupina glazbenih entuzijasta i stvorila rock band. Uz brojne koncerte, hitove, nagrade pa sada i Porina za Hit godine ostat će zapisano i da je Opća opasnost nastupila kao predgrupa Davidu Coverdaleu i Whitesnakeu na njihovom koncertu u Osijeku. Povodom dobivanja nagrade Porin članove Opće opasnosti danas su posjetili župana Božu Galića kojemu su uručili i majicu s njihovim logom.

>> Porin za pjesmu godine u rukama Nene Belana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije