Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet na slobodi

Pjevač Majki Goran Bare izašao u petak iz pritvora

bare2
Dalibor Urukalović/PIXSELL
02.05.2010.
u 21:37

Bare je pušten ranije iz pritvora jer je sud uvažio molbu njegove odvjetnice. Iza rešetaka je završio 12. travnja zbog svađe i tučnjave s djevojkom Željkom Matković.

Goran Bare pušten je u petak iz pritvora u Remetincu. Njegov menadžer Igor Boltek obavijestio je medije da Bare nekoliko dana neće davati izjave.

Pjevač je 12. travnja završio u pritvoru u kojem je trebao biti 30 dana zbog svađe i tučnjave s djevojkom Željkom Matković, s kojom je živio. Izašao je ranije jer je sud uvažio molbu njegove odvjetnice da ga se pusti. Bare je sada unajmio novi stan.

Komentara 3

KU
kukuriku
00:26 03.05.2010.

sigurno mu je pomoglo da se \"ocísti\" od droge,...ma mislin da cé on ubrzo i opet nazad...

Avatar deziderij
deziderij
11:52 03.05.2010.

Neka su ga pustili. Imat ćemo jednog bolesnika više na slobodi. Kada ih imamo toliko u Vladi, što je još jedan Bare.

Avatar punkufer
punkufer
13:53 03.05.2010.

\"Izašao je ranije jer je sud uvažio molbu njegove odvjetnice da ga se pusti.\" Lijepo je zamolila pa su ga pustili. Kakvo je to opravdanje za puštanje? Nasilnog narkomana su pustili iz zatvora jer je ona lijepo zamolila. Sutra ćeće tako zamoliti Petračevi ili odvjetnici nekog ubojice ili silovatelja. Idiotizam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije