Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki gubitak

Pjevač (33) preminuo nakon borbe s najzloćudnijim tumorom, tužnu vijest potvrdila supruga: 'Srca su nam slomljena'

Foto: Instagram
1/8
31.03.2022.
u 09:39

Tom Parker u listopadu prošle godine podijelio je s javnosti informaciju o svom teškom zdravstvenom stanju i rekao je tada da mu je dijagnosticiran terminalni tumor na mozgu, glioblastom, koji se ne može operirati te da mu liječnici daju još 18 mjeseci života.

Pjevač britansko-irskog boy benda "The Wanted" Tom Parker (33) preminuo je nakon borbe s tumorom. Tužnu vijest koja je slomila srca mnogobrojnih obožavatelja benda potvrdila je Parkerova supruga Kelsey.

– Teškog srca moramo potvrditi da je Tom mirno preminuo danas, okružen svojom obitelji. Naša su srca slomljena. Tom je bio centar našeg svijeta i ne možemo zamisliti život bez njega, bez njegova zaraznog osmijeha i nevjerojatne energije. Uistinu smo zahvalni za svu ljubav i podršku koju nam šaljete i molimo vas da se svi ujedinimo kako bismo osigurali da Tomovo svjetlo nastavi sjati za njegovu prekrasnu djecu – napisala je neutješna Kelsey uz crno-bijelu fotografiju svog supruga. Tom je iza sebe ostavio i dvoje djece, dvogodišnju Aureliju i jednogodišnjeg Bodhija.

Tom je u listopadu prošle godine podijelio s javnosti informaciju o svom teškom zdravstvenom stanju i rekao je tada da mu je dijagnosticiran najzloćudniji tumor na mozgu glioblastom koji se ne može operirati te da mu liječnici daju još 18 mjeseci života.

– Užasno je kada vam s 33 godine kažu da imate još 18 mjeseci života. Pokušavamo ne razmišljati o tome previše, nema druge opcije – rekao je tada Tom.

Prošli tjedan pratiteljima je otkrio i da je napisao knjigu o svojoj borbi protiv opake bolesti. – Moja knjiga nije o umiranju: to je knjiga o životu. To je knjiga o pronalaženju nade u bilo kojoj situaciji s kojom se suočite – poručio je Parker nedugo prije smrti. Inače, glazbenik se grupi The Wanted pridružio 2009. godine, bend je snimio čak 10 singlova koji su bili na UK Top ljestvici 10 singlova i tri albuma koja su se našla među top 10 albuma u Engleskoj.

VIDEO Mia Dimšić i Damir Bačić govore o Dori i optužbama kako je pjesma Guilty Pleasure – plagijat

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije