Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
popularan kviz

Pitanje u 'Potjeri' natjeralo suze na oči Joška Lokasa: 'Ma sjetim se te priče'

Foto: HRT screenshot
1/15
17.01.2024.
u 21:15

Posljednje pitanje na koje je kandidat Antonio odgovorio glasilo je: "Po kojem je tragično preminulom mladiću nazvana naša nagrada za promicanje tolerancije?" Odgovor "Luka Ritz" natjerao je suze na oči voditelja.

Kviz Potjera privlači mnogo gledatelja, a kroz pitanja pokrivaju različita područja života. Natjecatelji imaju tri segmenta igre: brzopoteznu minutu, igru na ploči i završnu potjeru, a u emisiji emitiranoj u srijedu, nakon brzopotezne minute voditelju Jošku Lokasu trebao je trenutak da se smiri. Naime, Joško je tijekom čitanja brzopoteznih postao vrlo emotivan, a razlog tome bilo je pitanje i priča koja se krije iza njega. Naime, posljednje pitanje na koje je kandidat Antonio odgovorio glasilo je: "Po kojem je tragično preminulom mladiću nazvana naša nagrada za promicanje tolerancije?" Odgovor "Luka Ritz" natjerao je suze na oči voditelja.

- Ma sjetim se te cijele priče i onda, ne znam... Komentar na ovakvo nešto. Volio bih da se nikad ništa takvo nije nazvalo po nekome, ali dobro - rekao je vidno emotivan voditelj sa suzama u očima. 

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo, Luka Ritz umro je prije 15 godina. Imao je 18 godina, završavao je grafičku školu i svirao je u rock bandu. Preminuo je od posljedica udaraca 12. lipnja 2008. godine.

Ritzovo ime postalo je simbol za borbu protiv nasilja, a svake se godine u lipnju nagrađuju osnovne i srednje škole u Hrvatskoj te njihovi učenici za promicanje tolerancije i škole bez nasilja. 

Inače, ovaj kviz imao je i svoje humanitarno izdanje to je bila posljednje emisija emitirana u 2023. godini.  Ekipa je osvojila 28.000 eura, a novac je doniran ženskoj autonomnoj kući. 

VIDEO Favorit Dore Baby Lasagna odbacio sve optužbe: 'Naravno da ništa nisam ukrao'

Ključne riječi

Komentara 5

NO
Nordik
12:29 18.01.2024.

I Lokas i Filipović su ne gledljivi i ne slušljivi.

MA
Makbe
15:19 18.01.2024.

Najdosadniji kviz ikada, a voditelji, obadva, nesimpatični i umišljeni. Pitanja beskorisna i bezvezna.

Avatar Kajman
Kajman
08:22 18.01.2024.

Joško Lokas je za barem deset kopalja kvalitetniji voditelj kviza od Tarika Filipovića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije