Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJTRAŽENIJA KUMA

Pippi Middleton ponuđeno pet milijuna dolara da snimi pornić

PIPPA
Pixsell
09.05.2011.
u 16:48

– Nakon što sam vidio tvoje fotografije na kojima se zabavljaš, odlučio sam ti ponuditi ulogu u jednom od naših filmova – napisao je Hirsch zgodnoj kraljevskoj kumi.

Popularnosti fatalne Britanke Pippe Middleton nema kraja. Nakon što su u javnost procurile njene fotografije u bikiniju, mlađoj sestri vojvotkinje Catherine ponuđena je i prva filmska uloga.

Naime, Phillipa je zapela za oko Stevenu Hirschu, vlasniku produkcijske kuće Vivid Entertainment koja proizvodi – filmove za odrasle. Hirsch je toliko oduševljen Pippinom pojavom da je želi angažirati u svom novom pornografskom uratku. Za to joj je ponudio pet milijuna dolara.

– Što se mene tiče, ti si bila najveća zvijezda kraljevskog vjenčanja. Gledajući prijenos, razmišljao sam o tome kako bi zahvaljujući svom izgledu i ponašanju mogla postati vrlo uspješna glumica filmova za odrasle. Nakon što sam vidio tvoje fotografije na kojima se zabavljaš, odlučio sam ti ponuditi ulogu u jednom od naših  filmova – napisao je Hirsch zgodnoj kraljevskoj kumi.

Za pozamašni honorar Pippa bi trebala snimiti samo jednu eksplicitnu scenu seksa, a čak bi mogla sama izabrati partnera.

Komentara 6

AA
aabbcc
20:44 09.05.2011.

. Ma snimila bi ona samo obuka i pripreme, te snimanje kadrova uzima 4-5 godina marljivog rada i uvjezbavanja scena....

LO
lopine
17:43 09.05.2011.

mamu im škrtu .......... pa njoj bi trebali platit minimum 50 milja i još bi duplo zaradili ........ pih, ***********škrti .........

Avatar blackula9
blackula9
21:45 09.05.2011.

opa, jedva čekam:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije