Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napisala knjigu

Pippa: Slavu su mi donijeli sestra, šogor i moja stražnjica

pippa
Reuters/PIXSELL
26.10.2012.
u 22:00

Sestra vojvotkinje od Cambridgea na promociji svoje knjige ou kojoj savjetuje kako pripremiti zabave, presvlačila se četiri puta, a haljine su vrijedne 26.000 kn

Vjenčanje princa Williama i Kate Middleton u travnju prošle godine svadba je o kojoj se i danas priča. No, sasvim neočekivano iz cijele priče kao velika zvijezda izašla je Kateina sestra Pippa, o kojoj novine ne prestaju pisati. Njezina stražnjica u bijeloj uskoj haljini postala je pravi hit, a lukava Pippa pozornost je medija dobro iskoristila.

I dok se hvali spisateljskim sposobnostima koje je pokazala u knjizi "Celebrate: A Year Of British Festivities For Families And Friends", koja je navodno napisana bez pomoći profesionalnog pisca, svakako se može pohvaliti i smislom za poduzetništvo, jer je slavu stečenu u nekoliko koraka hoda od automobila do crkve u kojoj joj se sestra udala uspjela jako dobro naplatiti.

Princ nije sretan

Pippa je u četvrtak u Londonu predstavila knjigu, svojevrstan vodič za obiteljske zabave povodom blagdana, ali nitko od kraljevske obitelji nije se pojavio na promociji. Izvori bliski britanskom dvoru tvrde da princ William nije previše sretan što njegova šogorica koristi sestru kako bi se proslavila, pa je tako navodno tražio da odustane od promocije knjige po SAD-u.

Williamu smeta što je Pippa organizirala promociju baš kada je buknuo skandal s golišavim fotografijama njegove supruge, a interes javnosti za njegovu šogoricu ne pridonosi stišavanju bure.

Svjesna je cijele situacije 29-godišnja Pippa, pa je u uvodu napisala: – Pomalo je iznenađujuće steći svjetsku slavu prije tridesete godine i to zahvaljujući sestri, šogoru i stražnjici.

Više nije skromna

Modni znalci hvale i njezin stil odijevanja, naglašavajući da za odjeću ne izdvaja mnogo, jer preferira svima dostupne brendove poput Zare, Manga i Top Shopa, no za promociju knjige Pippa se odlučila počastiti. Četiri puta se presvlačila, od čega je jedna haljina bila iz zimske kolekcije Stelle McCartney, jedna srpske dizajnerice Roksande Ilinčić, a ukupno su haljine stajale nešto više od 26.000 kuna.

Nije ni puno kada se zna da joj je za pisanje knjige izdavačka kuća uplatila gotovo četiri milijuna kuna.

Komentara 4

JA
Jaximus
08:14 27.10.2012.

Poštedite nas ovih britanskih gluposti i "kraljevske" obitelji.

LU
Lujo123
09:03 27.10.2012.

POa dobro, šogor i sestra su u redu, ali umjesto guzice bilo bi bolje da je glava - no to je preveliki zahtijev - razmem, kaj je tu je iz svoje se kože nemre. A dobro je i to ak ti rit dobro funkcionira naročito u starijim godinama!

Avatar joso udlaga
joso udlaga
13:43 27.10.2012.

prošećem 5 minuta ulicom i vidim 10 ljepših od...ovoga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije