Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U brak na proljeće

Pippa Middleton za 30. rođendan dobila zaručnički prsten

Pippa Midleton
James Glossop/NI Syndication/PIXSELL
01.09.2013.
u 22:00

– Svi znaju da su Pippa i Kate jako povezane, ali finalne pripreme za svadbu su još jako daleko. Ako vojvotkinja bude njezina kuma, vjenčanje će dobiti posebno značenje – kaže izvor.

Pippa Middleton u vezi je s 35-godišnjim bankarom Nicom Jacksonom šest mjeseci, no njihovi prijatelji tvrde da su zaljubljeni preko ušiju i spremni za brak. Par se, kažu njihovi bližnji, zaručio u tajnosti, a vjenčanje bi se trebalo održati na proljeće sljedeće godine.

– Pipa je uvjerena da je Nico muškarac njezina života. Stvoreni su jedno za drugo, a i obitelji im se dobro slažu. Svi su sretni zbog zaruka – kazao je njihov blizak prijatelj. Očekuje se da će Pippa i Nico zaruke objaviti u petak kada mlađa sestra vojvotkinje od Cambridgea Kate slavi 30. rođendan.

Ono što sve zanima je hoće li Kate vratiti sestri uslugu i biti kuma na njezinu vjenčanju.

– Svi znaju da su Pippa i Kate jako povezane, ali finalne pripreme za svadbu su još jako daleko. Ako vojvotkinja bude njezina kuma, vjenčanje će dobiti posebno značenje – kaže izvor.

Organizaciju cijele ceremonije će najvjerojatnije obaviti sama Pippa s obzirom da je nedavno izdala knjigu sa savjetima oko priprema svečanih događanja.

>>Zbog Pippe modna marka torbi mjesečno zaradi četiri mil. kn

>>Pippa: Slavu su mi donijeli sestra, šogor i moja stražnjica

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije