Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pippa i prepelice

Pippa Middleton ponovno uživa u lovu, ovog puta na ptice

pippa middleton
Instagram
07.10.2013.
u 09:39

Pippa Middleton našla se na meti brojnih kritika nakon što je pozirala sa 50-ak mrtvih ptica pod svojim nogama.

Pippa Middleton našla se na meti brojnih kritika nakon što je pozirala sa 50-ak mrtvih ptica pod svojim nogama. Na fotografiji se vidi kako sestra vojvotkinje Kate uživa s prijateljicama nakon napornog lova u Škotskoj.

Fotografija je objavljena na Instagramu, a pokazuje grupu dama iz visokog društva koje su u lovu uživale u blizini Edinburgha. Okupljanje je organizirala Charlotte More-Nisbett, čiji suprug Bill posjeduje imanje. Pippa je u Edinburgh stigla u petak u društvu svog zaručnika Nica Jacksona.

Pippina strast za lovom već je otprije poznata medijima. Tako je početkom godine posjetila Francusku da bi lovila. Njezina ljubav prema ubijanju životinja nije naišla na odobravanje. Neki su se putem Twittera zapitali kako ubijanje nevinih bića može biti razbibriga i ugodna aktivnost.

>>Pippa Middleton za 30. rođendan dobila zaručnički prsten

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije