Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Indiji

Pippa Middleton i Nico Jackson se zaručili!

nico i pippa
Foto: James Glossop/NI Syndication/PIXSELL
1/3
18.12.2013.
u 16:06

Poznata sestra vojvotkinje od Cambridgea, Pippa Middleton, konačno se zaručila za šest godina starijeg bankara Nicu Jacksona, a svadba se očekuje tijekom 2014. godine

Poznata sestra vojvotkinje od Cambridgea, Pippa Middleton, konačno se zaručila za šest godina starijeg bankara Nicu Jacksona, a svadba se očekuje tijekom 2014. godine. Novo izdanje američkog magazina UsWeekly donosi priču o prosidbi Nica, koji se na taj korak odlučio nakon 15 mjeseci veze.

Prema pisanju magazina, James je Pippu zaprosio tijekom njihovog boravka u Indiji, a kako piše izvor, sve je  išlo prema planu, budući da je Nico sve isplanirao unaprijed. Nakon grandiozne prosidbe, ne sumnjamo da će takva biti i svadba

>>Pippa Middleton ponovno uživa u lovu, ovog puta na ptice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije