Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa doktorica

Petra iz 'Braka na prvu' objavila istinu o antibioticima i otkrila zašto ih nije htjela dati prijateljici

Foto: Instagram
1/7
19.06.2023.
u 08:00

Petra Meštrić je snimila video o antibioticima u kojem je objasnila njihovo djelovanje i zašto ih ne treba uzimati na svoju ruku, te što je važno znati kada je riječ o tim lijekovima.

Doktorica Petra Meštrić koju su mnogi zapamtili kao jednu od kandidatkinja showa 'Brak na prvu' na Instagramu je podijelila objavu o antibioticima. Naime, otkrila je kako ju je prijateljica zamolila da joj da antibiotike, no Meštrić tvrdi da nije potrebno imati te lijekove doma 'za svaki slučaj'. Petra je snimila video o antibioticima u kojem je objasnila njihovo djelovanje i zašto ih ne treba uzimati na svoju ruku, te što je važno znati kada je riječ o tim lijekovima.  

"Zašto ti ne dam antibiotik Đurđa, (i zašto je to dobro za tebe). Nakon objave o racionalnom korištenju antibiotika odlučila sam snimiti i video na istu temu. Jer ponavljanje je majka znanja!  Ostala sam i više nego začuđena izjavom svoje bliske prijateljice: ' Ajd baci mi jedan antibiotik kroz prozor, ona moja mi više ne da'. I dok sam joj ja pokušala objasnit da ne da nemam tvornicu antibiotika u stanu, već nemam ni jednu jedinu kutiju, jer, gle čuda, ne treba mi, njezino nagovaranje je sve više počelo ličiti na nagovaranje vidno pijanog klinca u noćnom baru gdje sam radila za vrijeme studiranja - 'Daj mi, znam da imaš'. Odakle tolika pomama za antibioticima i zašto se svi osjećaju (osjećamo) sigurnije ako kod kuće imaju bar jednu kutiju u zalihi. Trebalo mi je jako dugo da joj objasnim djelovanje antibiotika, zašto joj on nije baš neka sigurnost, iako ga ima u ladici i kako je za svako takvo stanje koje je plaši najbolje posjetiti liječnika. Ukoliko i vi niste sigurni da li vam treba antibiotik pogledajte ovaj video i podijelite ga s prijateljima " napisala je liječnica uz video. 

Petrinim pratiteljima svidio se ovaj video, te su joj pisali kako je sve jasno, lijepo i sažeto objasnila. 

VEZANI ČLANCI:

Inače, fotka koju je objavila nedavno privukla je mnogo pažnje. Naime, zgodna liječnica pozirala je na setu RTL-ova showa 'Masked singer', a mnogi su primijetili da se dosta promijenila. Meštrić je pazila na prehranu. Zbog toga je skinula čak 10 kilograma, a zacrtala si je da će skinuti još šest.  Podsjetimo, Petra je mnoge oduševila u showu, a ova liječnica  progovorila je nedavno o tome što joj se dogodilo nakon showa. Ona je, kako tvrdi,  ozlijedila je koljeno i morala je nositi longetu.  Bila je nespretna, pala je u kupaonici, ozlijedila je koljeno te je zbog toga morala nositi longetu. 

VIDEO Nikolina Pišek o svađi s Bornom Kotromanić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije