Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA MISS SUPRANATIONAL U SLOVAČKOJ

Petra Bojić: Natjecanje će mi ostati u lijepom sjećanju

Petra Bojić
Foto: Privatni album
1/11
22.11.2016.
u 16:46

- Odmah po dolasku u Poprad, u veliki hotel Horizont, počele su naše velike obaveze. Hotel je predivan.Nalazi se blizu planina tako da iz svoje sobe imam predivan pogled - kaže Petra

Sudionice ovogodišnjeg svjetskog izbora Miss Supranational trenutno se nalaze na pripremama u Slovačkoj.
 - Odmah po dolasku u Poprad, u veliki hotel Horizont,  počele su naše velike obaveze. Hotel je predivan.Nalazi se blizu planina tako da iz svoje sobe imam predivan pogled. U hotelu imamo  wellness i spa, tako da se svaku večer mogu opuštati. Od jutra do mraka imamo koerografije, probe i razne foto shotinge - javila se iz Slovačke Petra Bojić, naša predstavnica na finalnom izboru koji će se održati 2. prosinca u Poljskoj.

Mnogo obaveza prije finalnog izbora

 - Jučer smo imali natjecanje u večernjim haljinima i badićima.Ti će nam glasovi pomoći na završnom izboru jer će se zbrajati sa završnim bodovima. Sve u svemu uz mnogo obaveza koje imamo jako je lijepo i ovih 15 dana sa cijelom organizacijom Miss Supranational ostat će mi u lijepom sjećanju - zaključila je Petra.

>>Zagrepčanka Petra Bojić (22), prva je hrvatska Miss Supranational

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije