Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obljetnički koncert

Petar Pan, razigrani dječak moje mladosti, još uvijek čuči u meni

Boris Novkovic
Žarko Bašić/PIXSELL
20.10.2011.
u 16:16

Popularni pjevač obećao je da će publici na svom obljetničkom koncertu dati pregršt emocija i tri gosta iznenađenja. Na jubilarnom koncertu Boris će promovirati i svoj posljednji CD “Via ljubav”.

Iako se osjeća kao da su se prvi veliki uspjesi dogodili prije mjesec dana, Boris Novković ipak će u listopadu obilježiti 25 godina bavljenja glazbom. Na velikom solističkom koncertu u dvorani Dražen Petrović 22. prosinca podržat će ga brojni kolege i obožavatelji.

– Zagreb je uvijek bio centar, moje polazište kojim sam se ponosio, ali karijeru sam gradio u cijeloj regiji. Zato će na koncertu sa mnom zapjevati i tri velika imena iz Sarajeva, Beograda i Zagreba – najavljuje Boris.

Na tom važnom događaju u publici neće sjediti supruga Lucija i 2,5-godišnji sin Noa.

– Noa je premali da bi bio u takvoj buci, a s obzirom na prinovu koja stiže, ni Lucija ne bi smjela u tu gužvu. Ne vjerujem da će doći – kaže.

U 25 godina karijere, priznaje, bilo je puno emotivnih trenutaka koji su ga naježili. Otkriva i promjene na sebi.

– Onaj dječak, Petar Pan mojih mlađih godina još uvijek živi u meni. No vidim i nadgradnju, tekstovi su mi zreliji, ima više socijalnih trenutaka – kaže.

Na koncertu će Boris svirati svoje najveće hitove, a neće izostati ni vječna – Tamara.

– To bi bilo kao da McCartney na obljetničkom koncertu ne svira Yesterday – kaže.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije