Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kao morska sirena

Penélope Cruz seksi figuru nakon rođenja kćeri vratila je baletom

counselor
Foto: Ian West/Press Association/PIXSELL
1/3
05.10.2013.
u 10:00

– Volim balet i ples jer su dinamični, a teretana mi je dosadna. Plesati je teže nego vježbati u teretani, ali je mnogo zabavnije! Osim toga, navikla sam na strogu disciplinu – kazala je Cruz.

Kiša koja se preksinoć sručila na London kao da je došla pozdraviti glumicu Penélope Cruz koja je zablistala na posebnoj projekciji kriminalističke drame “The Counselor”. Izgledala je poput morske sirene zbog svoje putene figure pješčanog sata koju je 39-godišnjakinja ponosno pokazala na svom prvom pojavljivanju na crvenom tepihu nakon rođenja kćeri Lune u srpnju.

– Nikad nije bila ljepša – komentari su na internetu na fotografije zanosne Penélope koja je na projekciju filma Ridleyja Scotta, u kojem oboje glume, došla sa suprugom Javierom Bardemom.

Mediteranska prehrana

Lijepa Španjolka izazivala je divljenje u elegantnoj crnoj haljini s čipkom protkanoj romantikom i glamurom britanske dizajnerice Alice Temperley koja je savršeno istaknula njene seksi obline. Od rođenja kćeri, uz koju s Bardemom ima i dvogodišnjeg sina Leonarda, Cruz je smršavjela desetak kilograma, a u brzom mršavljenju i povratku u top-formu pomogli su joj i vrući, ljetni dani koje je uglavnom provodila na plažama na Korzici plivajući i trčeći za sinčićem. No kako ništa ne bi prepustila slučaju, glumica je imala i stogu prehranu, a brojnim zvijezdama omiljenu teretanu zamijenila je – baletom.

– Volim balet i ples jer su dinamični, a teretana mi je dosadna. Plesati je teže nego vježbati u teretani, ali je mnogo zabavnije! Osim toga, navikla sam na strogu disciplinu – kazala je Cruz i dodala da obožava kuhinju svoje domovine Španjolske te je čitav život na zdravom, mediteranskom tipu prehrane.

– Obožavam jesti ribu, piletinu, povrće i voće – ističe.

Višnjić u SAD-u

Penélope i Javier nisu bili jedine zvijezde “The Counselora”: iako nisu došli Brad Pitt, Cameron Diaz i naš Goran Višnjić, tu su bili Michael Fassbender, Sigourney Weaver, Ridley Scott... Očekuje se da će cijela ekipa, uključujući i našeg Višnjića, nazočiti američkoj premijeri 25. listopada.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije