Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novopečeni par

Peco i njegova Silvia u prvom javnom izlasku kao par: Zagrljeni i nasmijani spremno pozirali fotografima

Foto: John Pavlish
1/17
30.11.2022.
u 18:02

Event nisu propustili poznati Splićani i Splićanke poput Domenice Žuvele, Fani Čapalije, Anamarije i Antonia Asanovića, Jelene Kalinić, i drugih. Družili su se u opuštenoj atmosferi uz pizzu i koktele.

Nakon što je krajem listopada splitski glazbenik Marko Pecotić Peco (44) potvrdio da je njegova nova ljubav Silvia Dvornik, prvo su oboje na krakto vrijeme deaktivirali svoje Instagram profile, no poslije su ih vratili i počeli ponovno objavljivati svojim pratiteljima. Oboje ne kriju koliko su zaljubljeni, iako svoju privatnost u što većoj mjeri žele zadržati za sebe. Sada su se po prvi puta na nekom javnom događanju predstavili kao par, a nasmijano i sretno su pozirali fotografima. Naime, par se, kao i brojni poznati Splićani, pojavio na jednom modnom eventu, a gotovo sva pozornost bila je usmjerena na njih. 

Silvia je oduševila modnim odabirom pa se tako na eventu pojavila u skroz crnoj kombinaciji. Na sebi je imala kratke crne široke hlače koje su bile u kombinaciji s jaknom, a ispod nje je imala usku crnu majicu. Sve je začinila visokim crnim kožnim čizmama na petu.

Foto: John Pavlish

Njezina ljubav, Peco, pojavio se u trapericama i plavom puloveru. 

Event nisu propustili poznati Splićani i Splićanke poput Domenice Žuvele, Fani Čapalije, Anamarije i Antonia Asanovića, Jelene Kalinić, i drugih. Družili su se u opuštenoj atmosferi uz pizzu i koktele. 

Inače, njih dvoje zajedno su otvorili splitski Advent kada su zapjevali obožavateljima. Novopečeni par domaće glazbene scene pjevao je uglavnom poznate ljubavne pjesme, a publika je, sudeći po atmosferi, njihovim nastupom bila oduševljena.  Dan uoči svečanog otvorenja Peco je gostovao na Radio Dalmaciji i najavio da će na Prokurativama sve prštati od energije. 

VIDEO>>Ivana Knoll pozirala na plaži u Dohi i otkrila kako se nosi s titulom najseksi navijačice

Komentara 5

Avatar krcedolac
krcedolac
18:23 30.11.2022.

Ko su ovi!?

BE
Berri
18:52 30.11.2022.

Dobar je Peco! Silvija misli da će joj biti vjeran, a svi znamo da serijski preljubnici baš i nisu.

DU
Deleted user
21:35 30.11.2022.

Ostavio onu super milfaru zbog ove grdobine ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije