Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12. kolovoza

Parni Valjak velikom brzinom rasprodaje ulaznice za koncert u Pulskoj Areni

parni valjak
21.07.2016.
u 09:22

Interes za prvi samostalni koncert legendarnog Parnog Valjka u Pulskoj Areni raste brže nego ljetne temperature, što pokazuje i pretprodaja ulaznica.

Nešto manje od četiri tjedna dijeli nas od ovog koncertnog spektakla, a više od pola kapaciteta Pulske Arene već je davno rasprodano!

Uzbuđenje ne krije ni bend, kojem je publika uvijek najvažniji orjentir, tako da će i ovog puta dati sve od sebe i napraviti atmosferu vrijednu pamćenja. Zato su odlučili odsvirati i neke pjesme koje se već dugo nisu našle u njihovom koncertnom repertoaru. To će, između ostaloga, sigurno biti trenuci koje će vjerni obožavatelji s nestrpljenjem očekivati. Osim toga, da bi svi prisutni u potpunosti uživali, bend se pobrinuo za vrhunsku produkciju i scenografiju koja će zasigurno doprinijeti doživljaju.

Valjku će se na pozornici pridružiti i gosti poput Igora Geržine i gudačkog kvarteta Cordas, a koncert će započeti grupa Buđenje.

Iako su na sceni punih 40 godina i svirali su na gotovo svim pozornicama u zemlji i regiji, Arena u Puli bila im je, sve do ove godine, neispunjena želja. Na datum 12.8.2016., ta će se želja, na radost benda i brojnih obožavatelja, napokon ostvariti!

S obzirom na brzinu pretprodaje, obožavateljima preostaje da požure po svoje ulaznice dok su još u prodaji, po cijeni od 140 kn do 11.8. Također valja naglasiti da na koncert besplatan ulaz imaju osobe s invaliditetom i njihova pratnja.

Ključne riječi

Komentara 1

AL
alexbijazic
16:32 21.07.2016.

Naravno, laz je da PV prvi put samostalno nastupaju u Areni, početkom 90tih nastupali su u Areni, u sklopu neke Levi's promo turneje (bio na tom koncertu).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije