Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPEKTAKL

Parni valjak oduševio Beograđane u prepunoj Areni

parni valjak
17.10.2010.
u 09:29

Mnogim djevojkama u Areni je izmamilo suze kada su se začuli prvi taktovi pjesme "Jesen u meni" posvećena Toši Proeskom.

BEOGRAD - Spektakularnim koncertom u prepunoj beogradskoj Areni, legendarna rok postava iz Zagreba Parni valjak pokazala je kako višedecenijska nazočnost na pozornici i odlična uvježbanost stvaraju izuzetan glazbeni i emotivni ugođaj za fanove koji su se zaželjeli njihovih hitova, piše beogradski Blic nakon sinoćnjeg koncerta zagrebačkog benda koji će i večeras napuniti Arenu.

Nakon zajedničkih izljeva ljubavi benda i publike, prije nego što je odsviran prvi ton, logičan izbor za pjesmu koja je otvorila koncert bio je „Ljubavna“. Ruke u zraku i pjevanje s frontmenom Parnog valjka Akijem Rahimovskim publika je podrazumijevala i kada je bend svirao hitove "Zagreb ima isti pozivni“ i "Gledam je dok spava“, a pjesmu "Zastave“ publika je skoro otpjevala sama jer je bend odlučio ne prekinuti zborski nastup svojih fanova, piše Blicov novinar dodajući kako je Aki riječima "Beograde hvala na ljubavi kojom si nas oduševio“ pozdravio publiku prije nego je bend odsvirao izuzetne ljubavne pesme "Suzama se vatre ne gase“ i "Dok si pored mene“.

Poseban momenat za bend nastupio je prvim taktovima pesme "Molitva“ koju je Parni valjak snimio sa Dadom Topićem što je publika pozdravila frenetičnim ovacijama.

Mnogim djevojkama u Areni je izmamilo suze, tvrdi Blic, kada su se začuli prvi taktovi pjesme "Jesen u meni" posvećena Toši Proeskom.

"Godine prolaze“, za kraj koncerta koji je u tri sata izazvao more emocija i benda i publike koji su se poželjeli jedni drugih, zaključuje Blic. "Hvala vam za ljubav“ pozdravio je publiku sinoć frontmen Parnog valjka i najavio novi glazbeni spektakl za večeras u beogardskoj Areni.

Ključne riječi

Komentara 5

MR
mirha.rudes
15:22 17.10.2010.

Nigdje ne piše dali su izveli Pjesmu majci ili Zadnja ruža Hrvatska

OB
-obrisani-
17:07 17.10.2010.

Ovo je samo dokaz da ima mnogo onih a koji su izvan politike i koje politika ne interesuje, vec opustenost, zabava i uzivanje u starim lijepim uspomenama. Ali sve dok ima i jedan jedini cetnik neophodno je i moje uvjerenje, samo radi i radi preventive. Bog i Pravi Hrvati Za Dom

BA
baniček
17:26 17.10.2010.

Mirha.rudes, mislim da si pobrkala lončiće, zašto bi valjak izvodio pjesme prljavog kazališta...imaju i previše svojih koje ne stignu svirati na koncertima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije