Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prebačena

Paris Jackson u istoj bolnici u kojoj joj je preminuo otac

paris jackson
LuMarJr./Press Association/PIXSELL
10.06.2013.
u 09:50

Paris je horda tjelohranitelja pratila dok su je prebacivali s psihijatrije u bolnicu.

Paris Jackson prebačena je invalidskim kolicima s psihijatrije u bolnicu UCLA, a njezina obitelj priopćenjem medijima javila je kako je Paris bolje te jedva čeka izaći iz bolnice. Bila je okružna tjelohraniteljima dok su je smještali u bolnicu u kojoj je njezin otac preminuo 2009. godine.

- Nemojte je ništa pitati, ostavite je na miru. Nemam komentara, rekao je jedan od zaštitara koji je pratio Paris u bolnicu. Da podsjetimo, Paris se predozirala tabletama za bolove te prerezala vene na zapešću. Ubrzo je ipak pozvala pomoć, a nakon toga provela je na psihijatriji 72 sata. Mnogi pretpostavljaju da se radilo isključivo o traženju pažnje i butnovništvu jer joj baka nije dala da posjeti koncert Marylina Mansona.

>>Paris Jackson samo je tražila pozornost, nije se htjela ubiti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije