Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Briga za djecu

Paris Jackson: Bilo mi je glupo što nam tata skriva lica maskama

Paris Jackson
Pixsell
15.12.2011.
u 19:09

Kći Michaela Jacksona sad je svjesna kako je njezin tata sve to radio samo da bi zaštitio nju i braću od paparazza

Paris Jackson, kći preminulog kralja popa Michaela Jacksona smatra da je bilo glupo što ih je otac tjerao da nose maske dok su bili djeca. Kako bi ih zaštitio od fotoreportera, Jackson je svoju djecu pokrivao dekama i stavljao im maske svaki put kad su izlazili iz kuće.

– Bilo mi je glupo i nisam razumjela zašto moramo nositi maske, ali kasnije, kad sam odrasla, postalo mi je jasno da nas je tata na taj način htio zaštititi od medija – rekla je Paris. Zato nitko od djece s kojom se igrala i s kojom su ona i braća išli u školu nisu znali kako je ona kći popularnog glazbenika jer u medijima nije nikada izašla niti jedna njezina fotografija na kojoj joj se vidi lice. Paris je nedavno dobila ulogu u jednome dječjem filmu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije