Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Paradžiković iznenadila pratitelje fotkom u opuštenom izdanju, ovakvu je nismo često imali prilike vidjeti

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/13
03.09.2021.
u 11:20

Donedavno je fanove častila fotkama s plaže, a ovaj put je pokazala kako se bori s kosom i frizurom koja joj je godinama bila zaštitni znak.

Ivana Paradžiković, nekadašnja urednica i zaštitno lice emisije 'Provjereno' sve češće na društevnim mrežama objavljuje neke detalje iz privatnog života. Donedavno je fanove častila fotkama s plaže, a ovaj put je pokazala kako se bori s kosom i frizurom koja joj je godinama bila zaštitni znak. 

''Što radiš s kosom kad je preduga? Kupiš šiltericu?'' napisala je Paradžiković uz fotografiju na kojoj nosi šiltericu. Ivanu inaće, stvarno nismo često imali prilike vidjeti pa čak ni sa zimskom kapom na glavi. Ivana je donedavno imala zatvorne profil na Instagramu, no kada ga je otvorila za javnost, njezine objave postale su iznimno popularne i sada je prati gotovo 19.000 ljudi

 

Inače, ova bivša urednica i voditeljica istraživačke emisije ''Provjereno'' nedavno je na svojem Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se jasno vidi da se cijepila. Naime, Paradžiković je pozirala tako da je istaknula ruku na kojoj je zalijepljena vatica. „Nema slobode bez odgovornosti. Točka“, napisala je bivša urednica i voditeljica.  U komentarima su joj se odmah javili njezini pratitelji koji su imali različita mišljenja. „Upravo tako, baš sam si i ja odradio slobodu“, jedan je od komentara, a dolazi od osobe koja se slaže s njom. „Kratko i jasno“, jedna joj je osoba poručila. „Nema slobode. Točka“, stav je pak druge osobe. Njezini pratitelji komentirali su njezin izgled na fotografiji. „Prelijepa si“, poručili su joj, a puno je i emotikona srca ispod fotografije.

Podsjetimo, Paradžiković je proljetos prestala raditi za ''Provjereno'', a razlog njezina neočekivanog odlaska nepoznat je javnosti. Nakon raskida ugovora s Novom TV lijepa novinarka pohvalila se završetkom studija odnosa s javnošću te tako najavila zaokret u karijeri. 

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar MAGArciRaus
MAGArciRaus
12:14 03.09.2021.

Dobro ko ovu gura, gdje i zašto?

Avatar Apsalar
Apsalar
11:57 03.09.2021.

Zaposlite je vi...izgleda da se sve više uklapa u vašu politiku i slikanje

RE
Regica
11:37 03.09.2021.

Razlog odlaska iz provjerenog je taj sto joj nisu dopustili reportazu o peddofiliji u Osjeku..među sucima, politicarima,poduzetnicima...ali me iznenadila kad se pocela skidat I naslikavat po mrezama kao nives I sl. Nespojivo mi je to sa njom..imala je do tad dozu ozbiljnosti,karaktera, intelekta..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije