Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Sulejman Veličanstveni"

Pamir Pekin: Maštam o velikom imanju na kojem ću sretno živjeti s mnoštvom životinja

pamir
Promo
09.03.2014.
u 20:00

– Zamislite, dok sam studirao, imao sam dva Porschea, ali nisam imao novca ni za što drugo! Jednim Porscheom doživio sam gadnu nezgodu i automobil je završio na otpadu, a drugi sam prodao – otkriva umjetnik.

Zbog svojeg mačo-izgleda 34-godišnji turski televizijski i filmski glumac Pamir Pekin uglavnom je dobivao ratoborne uloge, ali u uspješnici “Sulejman Veličanstveni” ovaj crnokosi ljepotan igra pozitivca. Bivšeg modela i manekena od nedjelje gledamo u RTL-ovoj seriji u ulozi dobrog princa Perzije, Elkasa Mirzu, u kojeg će se zaljubiti sultanija Mihrimah.

Podlost sultanije Fatme

Elkas Mirza, vrlo utjecajni brat perzijskog šaha Tahmaspa, od Osmanlija će zatražiti politički azil. Naime, Elkas se silno želi naći sa sultanom kako bi mu objasnio da se ne želi vezati s crnom ovcom svoje obitelji, bratom Tahmaspom (šahom Irana i drugim vladarom iz safavidske dinastije) čija je vladavina oduvijek bila obilježena sukobima s Osmanlijama. No, prije negoli ga Sulejman upozna, Rustem-paša ugostit će Elkasa i pritom ga zamoliti da mu pomogne riješiti nekoliko nedoumica koje tresu dvor, među kojima je i otkrivanje identiteta osobe koja je htjela ubiti princa Mustafu. Zauzvrat će Elkas dobiti azil, ali samo ako namjesti Mustafi još jednu zamku, koja bi mogla biti sudbonosna za princa prestolonasljednika Osmanskog Carstva. Zahvaljujući sultaniji Fatmi i njezinoj lukavosti, sultanova kći Mihrimah postupno će se zaljubljivati u perzijskog princa. Fatma će nagovarati Mihrimah da se ljepše odijeva, nosi novi nakit i češće se druži s Elkasom, zbog čega će Mihrimah zatražiti razvod od Rustem-paše. Međutim, Fatma svojoj nećakinji nije odala najvažniju informaciju - da se ona sama zaljubila u mladog princa! Namjera joj je udati za Elkasa kako je Sulejman ne bi otjerao s dvora. Uslijedit će nemilosrdni rat sultanija u kojem će brojni izgubiti živote...

Pamir Pekin, zvijezda brojnih turskih serija i filmova, rođen je 31. svibnja 1979. u Istanbulu. Diplomirani je ekonometričar. Tijekom studija sasvim slučajno počeo se baviti manekenstvom, a ubrzo su došle i prve uloge. Velika su mu strast rezbarenje i jedrenje, a taj sport zavolio je s 15 godina kada se upisao u jedriličarsku školu. S obzirom na to da mu je otac bio arhitekt, Pamira je ubrzo zainteresiralo i stvaranje pravih jedrilica od drveta te rezbarenje drvenih maketa brodova. Njegovi prijatelji i suradnici čudili su se kada je 2009. uzeo godinu dana stanke od snimanja serija i filmova kako bi se odmorio u tatinoj radionici baveći se omiljenim hobijem.

Uz dva Porschea nije imao za jesti

– Mentalno se najbolje odmaram ne radeći ništa, a fizički jedreći. Ovisnik sam o jedrenju i izrađivanju rukotvorina od drveta, drvo kao materijal me fascinira! Osjećam posebnu povezanost s prirodom i volim je istraživati. Kada god mogu, kampiram u planinama, noć provedena u prirodi jako me ispunjava. Nekad na kampiranje odem i s prijateljima pa zajedno ispijamo rakiju od anisa koju obožavam – priča Pamir. Besprijekorno isklesano tijelo ovaj mišićavko zahvaljuje windsurfingu i boksu, a zaljubljenik je i u sportske automobile.

– Zamislite, dok sam studirao, imao sam dva Porschea, ali nisam imao novca ni za što drugo! Jednim Porscheom doživio sam gadnu nezgodu i automobil je završio na otpadu, a drugi sam prodao – otkriva umjetnik. Više od godinu dana u ljubavnoj je vezi sa ženom čiji identitet vješto skriva, a priznaje da mu je to dosad najdulja veza u životu.

– Osam, devet godina imao sam samo kratke veze – kaže Pekin pa otkriva što ga kod nježnijeg spola privlači:

– Prvo što će mi kod žene zaokupiti pažnju jesu njezin pogled i osmijeh. Volim da je moja partnerica elegantna i ženstvena.

Pamirovo djetinjstvo bilo je sretno, živio je u kući s velikim vrtom, imao je nekoliko pasa i drugih vrsta životinja i svi su živjeli skladno.

– Otud moja ljubav prema prirodi. Maštam da ću jednoga dana imati veliko imanje na kojem ću živjeti zajedno s mnoštvom životinja – priznaje Pamir koji će prije tenisica ili cipela izabrati - espadrile.

– Papuče uopće ne nosim. Najviše volim hodati bos ili u espadrilama kojih imam u svim bojama – kaže glumac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije