Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjena

Pamelu Ramljak estrada više ne brine jer ima posao i plaću

pamela ramljak
04.11.2012.
u 10:00

Bivša Feminemka kaže da đaci po školi pjevaju njezine pjesme, nerijetko je i dobronamjerno savjetuju što bi trebala promijeniti

Pjevačica iz Metkovića promijenila je životnu filozofiju – u glazbi se posvetila novim žanrovima, pronašla je stalan posao i postala tolerantnija i popustljivija u vezi. Otkako je nakon raspada grupe Feminem krenula svojim putem, život Pamele Ramljak dobio je posve nove obrise. Osim što je nastavila pjevati u solističkim vodama, plavokosa djevojka iz Metkovića prije točno godinu dana postala je profesorica glazbene kulture u školama Ante Kovačića i Tituša Brezovačkog.

– Moram priznati da je divno imati posao i plaću. Napokon me stanje na sceni više uopće ne zabrinjava – iskreno će pjevačica i profesorica koja se u tako kratkom razdoblju posve zaljubila u novi poziv.

– Posao profesorice najdivniji je na svijetu. S djecom ponavljam pjesmice, radim i zabavljam se. Nisam stroga i ne dijelim jedinice. Osim iz zalaganja – ponosna je profesorica na svoje razrede. Novi posao logičan je slijed u njezinu životu jer u glazbu zaljubljena Pamela u Zagrebu je završila Glazbenu akademiju.

– Kad sam došla u školu, svi su me gledali kao pjevačicu grupe Feminem i po hodnicima su pjevušili naše pjesme. Sad pjevaju moje nove pjesme i nerijetko me zaustave i savjetuju što bi trebala promijeniti u pjesmama – kroza smijeh će 32-godišnjakinja. Rad s djecom plavokosu pjevačicu ponukao je da intenzivnije počne razmišljati i o vlastitim potomcima, koji će ako bude po njezinom, uskoro početi trčkarati po njezinu domu.

– Imam 32 godine i majčinstvo mi se vrzma po glavi što je i normalno jer ako neću sad imati djecu, kad ću? Željela bih troje djece, ali bit ću sretna i s jednim – priznaje pjevačica koja je već dulje u vezi s ekonomistom Mladenom Salajsterom kojeg je upoznala nakon razvoda od tri godine starijeg Stojana Rakića.

– Godinama imam istog dečka prema kojem mi ljubav samo raste. Kako vrijeme prolazi, mijenja se samo moj prag tolerancije pa puno više šutim i popuštam u vezi – kaže pjevačica koja bi se uskoro svakako željela i udati. No, tradicionalna kakva je mudro će pričekati da se njezin partner odluči na koji će je način i kad zaprositi.

Ključne riječi

Komentara 1

SE
sestrićna
12:07 04.11.2012.

a čim se bave ove feminem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije