Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zgodne dame

Pamela ili Maja: Kojoj bolje stoji proljetna haljina?

maja pamela
Foto: PR FOTO
1/15
07.04.2014.
u 15:43

U potrazi za novim licima, tim Cro A Portera uspješno je obišao Zagreb, Split, Rijeku, Zadar i Osijek, a veliko finale cijele turneje održano je u Zagrebu...

Ovog vikenda u City Centru one East održan je posljednji Cro A Porter model search. U potrazi za novim licima, tim Cro A Portera uspješno je obišao Zagreb, Split, Rijeku, Zadar i Osijek, a veliko finale cijele turneje održano je u Zagrebu. U petak su izabrani posljednji finalisti, njih 31, koji su u subotu nosili svoju prvu reviju. Svojim nastupima podržale su ih Maja Šuput i Pamela Ramljak, a cijeli program vodila je Antonija Blaće.

Žiri u kojem su se nalazili Viktor Drago, Slađana Divjak, Iris Rajčić, Iva Jerković, Danijel Galić, Jasmina Kapetanović, Nikola Blažinčić i Magdalena Balenović odabrao je čak 31 finalista koji su cijelu subotu proveli sa stručnim timom Cro A Portera i pripremali se za svoj prvi izlazak na pistu. Stručni žiri odabrao je dva pobjednika, mladu Andreu Raspudić te dečka Tvrtka Krpinu. Posljednju riječ imala je Matija Vuica, čiju će reviju Andrea nositi na CAP-u.

Foto: PR FOTO

>>Filmski studio kao sjajna kulisa za Schwarzkopf Cro A Porter

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije