Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozamašan iznos

Prsata ljepotica postala je bogatija za milijun dolara!

pamela anderson
Foto: Gabriele Maricchiolo/KIKA/PIXSELL
1/5
30.04.2015.
u 11:08

Glumica je u veljači podnijela zahtjev za razvod braka od pokeraša Ricka Salomona, a sada je njihov brak konačno i službeno okončan

Bankovni račun Pamele Anderson postao je bogatiji za milijun dolara! Upravo toliko slavna glumica dobila je nakon što je i službeno okončan njezin brak s profesionalnim igračem pokera Rickom Salomonom.

Razvod je donio olakšanje i Ricku koji je napokon dobio natrag svog rotvajlera Bumblebeeja kojeg je Pamela navodno držala u zatočeništvu tjedan dana i tako ga ucjenjivala. 

Ovo je drugi put da se Pamela rastala od svog bivšeg partnera. Par se  prvi put vjenčao 2007. godine, a poništenje braka tražili su samo dva mjeseca nakon što je brak sklopljen.

Prošle godine u siječnju ponovo su se vjenčali, no bračna sreća ni ovog puta nije opstala pa je prsata ljepotica šest mjeseci poslije podnijela zahtjev za razvod. Ricku je naposljetku ipak odlučila pružiti još jednu šansu, no u veljači ove godine definitivno je odlučila da njihov brak više nema smisla. 

Zvijezda "Spasilačke službe" presretna je nakon razvoda, a svojim bliskim prijateljima otkrila je da se više nema namjeru udavati.

>>Pamela Anderson razvodi se drugi put od Ricka Salomona

>>Zašto su se Pamela Anderson i Julian Assange tajno sastali

Komentara 1

ĆA
ćaćaća
11:46 30.04.2015.

samo ih mijenja i uzima milijune..koja pornografija od brakova..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije